SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Veşti excelente în Cupa Davis » Ucraina, fără cei mai buni jucători, România are drum liber spre play-off

foto: libertatea
foto: libertatea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 ianuarie 2014 16:50

România a picat din Grupa Mondială, dar are şanse importante să evolueze din nou în play-off după ce Ucraina şi-a anunţat jucătorii pe care se va baza în Cupa Davis. ♦ Meciurile se dispută în Ucraina, pe hard indoor, între 31 ianuarie şi 2 februarie.

Cei mai buni jucători ucraineni, Aleksandr Dolgopolov şi Sergei Stakhovski, nu sînt în echipa pentru confruntarea cu România. Marchenko va fi numărul 1 al ucrainenilor, dar este mai slab clasat decît principalii jucători români.

În schimb, Andrei Pavel se va baza pe Victor Hănescu, Marius Copil, Adrian Ungur şi Horia Tecău. Florin Mergea nu a fost selecţionat, astfel că partenerul lui Tecău va fi ales dintre Hănescu şi Copil.

Dacă va trece de Ucraina, următorul adversar va fi Suedia între 4 şi 6 aprilie, dar pe teren propriu. Cel mai bine clasat jucător suedez este Markus Eriksson, 422 ATP, aşa că o calificare în play-off-ul pentru Grupa Mondială pare la îndemînă pentru Hănescu şi compania.

Echipa Ucrainei:
Illya Marchenko, 162 ATP
Denis Molchanov, 320 ATP
Vladyslav Manafov, 600 ATP
Sergei Bubka, fără clasament

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
latzio80
latzio80  •  23 Ianuarie 2014, 10:00

Daca Soderling nu mai e ii batem si pe suedezi!

glorie
glorie  •  22 Ianuarie 2014, 19:11

Marchenko si chiar si Bubka, ii pot bate pe Copil si Ungur pe ciment!! Chiar si Hanescu cel putin cu Marchenko va avea mult de furca. Sper sa il avem si pe Tecau! Castigam sigur dublul si un meci la simplu prin Hanescu, dar nu va fi usor ca sa obtinem 3 victorii in Ucraina.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Ianuarie 2014, 17:41

Suedia, una din fortele lumii in tenis, ce i-a dat pe Borg, Wilander, Edberg, Linstedt si altii nu au jucatori in primii 100 !!!!! Fantastic !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează