SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Victor Hănescu a ajuns în şaisprezecimile de la Roland Garros!

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 30 mai 2013 16:01

După ce l-a eliminat în primul tur pe australianul Bernard Tomic, care s-a retras cu dureri la spate, în setul trei, românul Victor Hănescu a continuat prestaţia bună de la Roland Garros în faţa rusului Dmitry Tursunov. După ce meciul a fost oprit în tiebreakul setului secund, din cauza ploii, rusul s-a retras acuzînd o accidentare

Românul a obţinut breakul la 4-3, în primul set, şi a închis prima parte a meciului ţinîndu-şi serviciul, scor 6-3. Al doilea set părea să aibă o desfăşurare asemănătoare, însă Hănescu nu a reuşit să profite de un break timpuriu, iar Tursunov a dus meciul în tiebreak. Tiebreakul nu a putut fi disputat, după ce ploaia a intervenit în forţă, iar românul a primit o veste fericită după ce rusul a declarat forfait! 

Hănescu a părăsit mulţumit zgura de la Paris, unde joacă pentru a zecea şi unde a obţinut cel mai bun rezultat al său în turneele de Mare Şlem, sfert de finală în 2005. Următorul adversar, în şaisprezecimi, este germanul Philipp Kohlschreiber, numărul 16 ATP.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
sorineldumitru
sorineldumitru  •  30 Mai 2013, 20:49

Nu zic ca e neaparat o performanta exceptionala, dar nu mi se pare corect sa primeasca atatea critici din tara cand e singurul jucator roman care face cat de cat performanta si nici chiar acum cand toata lumea il credea terminat nu se opreste. Sper sa progreseze si Copil in viitor, dar anul asta a cam dezamagit profund.

markusol
markusol  •  30 Mai 2013, 20:08
Postat de kvld pe 30 Mai 2013, 17:57

Monstra de incompetenta jurnalistica....Mi-ar fi rusine sa postez asa ceva...Recititi va rog subtitlul...."După ce l-a eliminat în primul tur pe australianul Bernard Tomic, care s-a retras cu dureri la spate, în setul trei, românul Victor Hănescu a continuat prestaţia bună de la Roland Garros în faţa rusului Dmitry Tursunov" adica primul adversar al romanului a fost accidentat....si a continuat "PRESTATIA BUNA": "După ce meciul a fost oprit în tiebreakul setului secund, din cauza ploii, rusul s-a retras acuzînd o accidentare". Exceptional! Nu vad unde e prestatia buna a lui Hane! Best Of!

Invata limba romana si apoi comenteaza un articol sportiv... chiar daca nu-ti place trebuie sa inveti si abia dupa aceea sa faci un comentariu, insa acest comentariu trebuie documentat...

stany13
stany13  •  30 Mai 2013, 19:45

ca sa moara de ciuda cei ce-l comenteaza de rau pe Hanescu, va anunt ca datorita celor 2 abandonuri a castigat 60000 de euro.....cei care comenteaza probabil nu vor castiga vreodata suma asta!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează