SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Victor Hănescu, eliminat din primul tur la Roland Garros! Românul a fost învins în patru seturi de Gael Monfils

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 27 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 27 mai 2014 20:01

Victor Hănescu, locul 85 ATP, a fost eliminat în primul tur al turneului de la Roland Garros, fiind învins de francezul Gael Monfils, cap de serie numărul 23, în runda inaugurală.

Monfils s-a impus cu scorul de 6-2, 4-6, 6-4 6-2, după două ore şi jumătate. În setul patru, Hănescu a acuzat dureri la coapsa stîngă, avînd nevoie de intervenţia medicului competiţiei.

Hănescu va primi un premiu de 24.000 de euro pentru prezenţa pe tabloul principal de simplu.

Tot azi, Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Horia Tecău şi-au asigurat calificarea în turul doi, în timp ce Alexandra Cadanţu a părăsit competiţia de la Paris după prima manşă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
ozarmes
ozarmes  •  28 Mai 2014, 10:06

El e liniștit, nu poate fi acuzat niciodată de inconstanță. Dar dacă Simona câștigă Rolland GARROS și ratează turneul imediat următor nu o mai spală toată apa Dunării de câte lături se vor scurge spre ea, izvorâte bineînțeles din libertatea de exprimare atât de greu câștigată...

adra
adra  •  28 Mai 2014, 08:17

multi pampalai pe aici...pana una alta, hanescu are performanta in cariera sa egala cu tiriac la turneele de grand slam... sfert de finala la roland garros...tiriac de ce n-a putut mai mult in 17 ani de cariera????? la wimbledon , us open sau australian open tiriac n-a ajuns niciodata in sferturi!!! mai mult , tiriac n-a castigat in viata lui un turneu la simplu!!!!!!!!!!

injunghiatu
injunghiatu  •  27 Mai 2014, 23:43

Vai ce surpriza chiar nu ne asteptam. Vedetul tenisului romanesc invins pe suprafata preferata din primul tur! Macar la ceilalti romani te astepti oricand la o surpriza placuta! Atata indolenta si lipsa de personalitate ca la asta n-am mai vazut!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close