SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Prima zi la Roland Garros 2020, primul scandal! Victoria Azarenka a plecat de pe teren: „Voi glumiți, nu? Ce facem aici?”

Victoria Azarenka s-a certat cu organizatorii de la Roland Garros // FOTO: Guliver/GettyImages +6   FOTO
Victoria Azarenka s-a certat cu organizatorii de la Roland Garros // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 septembrie 2020 17:03 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 10:14

Bielorusa Victoria Azarenka (14 WTA, 31 de ani) s-a calificat în turul II de la Roland Garros după ce a trecut de muntenegreanca Danka Kovinic (25 de ani, 73 WTA). Scor 6-1, 6-2.

Finalistă la US Open, Azarenka a avut o dispută în startul meciului cu arbitra de scaun și cu organizatorii. Partida a fost oprită la 2-1 în primul set, iar arbitra a decis să întrerupă meciul din cauza ploii și le-a cerut jucătoarelor să aștepte pe teren câteva minute.

„Voi glumiți, nu? Voi glumiți? Nu vedeți ce se întâmplă? Voi nu jucați și nu știți ce condiții sunt. Ce facem aici? Devine ridicol! Eu nu stau aici, pentru că voi îngheța! Nu stau aici câteva minute, pentru că mi-e frig! Sunt 8 grade. Eu sunt din Florida și sunt obișnuită cu vremea caldă. De ce să stăm aici ca rațele?”, a spus Azarenka nervoasă, conform eurosport.ro.  

Nouă controversă la Roland Garros! Un jucător atacă: „Este brutal! Nu le-ai da nici unui câine pentru a le roade”

+2 FOTO

Aceasta a părăsit arena „Suzanne Lenglen”. Ulterior, meciul a fost întrerupt pentru aproape o oră, iar la revenire Azarenka s-a impus după o oră de joc. 

Azarenka, a doua favorită a Martinei Navratilova la Roland Garros

  • Martina Navratilova o vede pe Simona Halep (28 de ani, loc 2 WTA), ca favorita principală de la Roland Garros, alături de o apariție surpriză: bielorusa Victoria Azarenka (31 de ani, loc 14 WTA), finalistă la US Open.
  • „Azarenka se hrănește din presiune. A așteptat 7 ani până a jucat iar o finală de Grand Slam și va dori acum să se întoarcă în această postură, după US Open. Dintre toate jucătoarele de pe tablou, Halep și Azarenka sunt cele mai bine plasate pentru Roland Garros”
  • Citește toată opinia Martinei Navratilova despre Simona Halep și Victoria Azarenka AICI. 

Citește mai multe știri despre Roland Garros 2020: 

Simona Halep, concluzii după debutul cu victorie la Roland Garros: „Nu am mai făcut asta în viața mea”

Simona Halep, record fabulos la Paris! Performanță istorică bifată după victoria cu Sorribes Tormo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
varutu
varutu  •  27 Septembrie 2020, 22:52

Cioflingării +cioflingari,altceva ..nimic.....

valentindragobete
valentindragobete  •  27 Septembrie 2020, 19:22
Postat de iulihenry14 pe 27 Septembrie 2020, 19:14

"Azarenka a zis ca e din Florida baaaa hai sa radem baaa ahahahahahah". Daca va-ti fi uitat la video si intelegeati si limba engleza, Azarenka zice "i live in Florida, i'm used to hot weather"..."traiesc in Florida, sunt obisnuita cu vremea calda". Deci voi radeti degeaba si asta de a tradus articolul a invatat engleza de pe etichetele de Coca-Cola.

Stai domnule bland ! Napoleonii împachetători știau precis ce fac cu urma lor de deontologie iar comentariile confirma mizeria jurnalistica . Si sa nu uit, corect este v-ati ! N-o spun cu dojană, sa nu ma intelegeti greșit

iulihenry14
iulihenry14  •  27 Septembrie 2020, 19:14

"Azarenka a zis ca e din Florida baaaa hai sa radem baaa ahahahahahah". Daca va-ti fi uitat la video si intelegeati si limba engleza, Azarenka zice "i live in Florida, i'm used to hot weather"..."traiesc in Florida, sunt obisnuita cu vremea calda". Deci voi radeti degeaba si asta de a tradus articolul a invatat engleza de pe etichetele de Coca-Cola.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează