SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Victorii pentru Santoro si Ferrer

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2007 00:00

Francezul, favorit numarul patru, l-a invins in finala de la Newport pe Nicolas Mahut cu 6-4, 6-4, iar spaniolul, favoritul numarul doi, l-a invins in finala de Bastad pe Nicolas Almagro cu 6-1, 6-2.

Francezul Fabrice Santoro si spaniolul David Ferrer au castigat turneele masculine de tenis de la Newport si, respectiv, Bastad.

In calificarile turneului feminin de tenis de la Palermo, Raluca Olaru a invins-o cu 6-1, 6-3 pe Alexandra Rozolska, Sorana Carstea a trecut cu 6-4, 6-1 de Elena Afinogenova, iar Agnes Szatmari a pierdut cu 6-1, 6-2 meciul cu Conchita Martinez Granados.

In schimb, Anda Perianu s-a impus cu 6-7, 6-3, 6-3 in meciul cu Maria Torres Sandoval in calificarile de la Western&Southern Financial Group Women Tournament.

Luni, Razvan Sabau va juca in turneul de la Cuenca cu Fiorentino, Victor Hanescu joaca cu Albert Montanes la Amersfoort, Sorana Carstea si Raluca Olaru vor juca noi meciuri in calificari la Palermo, iar Anda Perianu o va intalni pe Kristine Frilling.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează