SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

VIDEO Ashleigh Barty i-a închis gura lui Ion Țiriac » Cum o jignea miliardarul în iunie: „E australiancă, ăia nu știu să scrie, să citească”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 09:41

Ashleigh Barty (1 WTA, 23 de ani) a câștigat ieri Turneul Campioanelor, după victoria în minimum de seturi reușită contra Elinei Svitolina (8 WTA, 25 de ani), scor 6-4, 6-3. 

Australianca își încununează astfel un sezon de vis, în care a câștigat primul turneu de Mare Șlem al carierei, la Roland Garros, și a devenit în premieră lider mondial. 

Țiriac: „E australiancă. Ăia nu știu să scrie, să citească”

În iunie, la scurt timp după succesul acesteia de la Roland Garros, Barty a fost ținta unor remarci deplasate, cu tentă xenofobă, ale lui Ion Țiriac.  

„Finala feminină de la Roland Garros (n.a - Barty vs Vondrousova) a fost una dintre cele mai slabe pe care eu le-am văzut. Vă rog să-mi scuzați sinceritatea. N-a fost una care să mă excite. Trebuia să plec după 4 game-uri. Am și făcut-o! 

Acum vine o Barty, care are un singur merit. E australiancă! Ăia nu știu să scrie, să citească. Dar de fiecare dată când cineva iese de acolo, iese cu bagajul de cunoștințe tehnice de la A la Z”, a spus Ion Țiriac pe 11 iunie, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Ashleigh Barty a învins-o în finala de la Roland Garros pe cehoaica Marketa Vondrousova, numărul 16 WTA, 19 ani, scor 6-1, 6-3. 

Vezi și: 

FOTO + VIDEO » Ashleigh Barty câștigă Turneul Campioanelor! S-a impus în două seturi cu Elina Svitolina și primește cel mai mare premiu din istorie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
lukdan
lukdan  •  04 Noiembrie 2019, 22:02

Zici ca este tactu, asa l-ai laudat!!! O bere cand iti da si el??

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  04 Noiembrie 2019, 16:18

"Ziariștilor"! Cu ce gândiți?

860474370654943
Luter King  •  04 Noiembrie 2019, 15:06

comentatori de ocazie stati *** la locul vostru ,mosneagul asta *** o da ca este plin de lovele si sta in chirie la rapps .;mare om ,mare caracter ; FIGDL .DACA STII SA CITESTI SI SA VORBESTI PRECUM ;REGELE ; DIN str. randunelelor ,e clar ;intelectual ; roman ca si nasty .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează