SPORTURI  »  TENIS  »  EVENIMENT

VIDEO Câți bani a cerut Andra ca să cânte imnul pentru Simona Halep pe Arena Națională

Andra, la evenimentul dedicat Simonei Halep // foto: Bogdan Buda (Gazeta Sporturilor)
Andra, la evenimentul dedicat Simonei Halep // foto: Bogdan Buda (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2019 12:08

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a avut parte de o primire de gală în România după câștigarea titlului de la Wimbledon.

La fel cum s-a întâmplat și după triumful din 2018 de la Roland Garros, Simona Halep și-a prezentat trofeul pe Arena Națională, într-o ceremonie spectaculoasă la care au luat parte nume precum Ion Țiriac, Mihai Stoichiță, Andra, Irina Baianț sau Andi Moisescu.

În deschiderea momentului de pe cel mai mare stadion al țării, cunoscuta cântăreață Andra (32 de ani) a interpretat imnul României, într-un moment ce a ridicat în picioare toți cei 10.000 de fani veniți pe stadion.

Potrivit Libertatea, Andra, obișnuită să primească zeci de mii de euro pentru concertele sale, a ales să cânte pro bono la evenimentul dedicat Simonei Halep.

Interpreta, care a avut doar câteva ore la dispoziție pentru a face repetițiile cuvenite, a avut și dorința de a se asorta cu Simona Halep, purtând o ținută asemănătoare cu cea aleasă de campioana de la Wimbledon.

Detalii despre eveniment, video+foto aici!

Numeroase surprize pentru Halep

În afara momentului Andrei, a mai avut loc un alt moment artistic deosebit. Irina Baianț, superba soprană de 29 de ani cunoscută pentru prestațiile ei din toată lumea, a încântat publicul cu melodia lui Whitney Houston „One moment in time”, una dintre preferatele Simonei.

Vezi și: Simona Halep despre credință: „Fără Dumnezeu nu aș fi putut să ajung aici. Maica Domnului e mereu în gândul meu!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
observator97
observator97  •  22 Iulie 2019, 20:13

FOARTE FRUMOS din partea ei daca a cantat gratis! Simona merita asa favoruri de la cine poate!

566341727441985
Gheorghe Balica  •  21 Iulie 2019, 14:32

Mare branza a facut ,a cantat imnul tarii pe gratis! Imi pare rau dar nu i-a stat bine era mai bine daca il canta un copil,ca avem destul talentati si lua si un ban ,ca nu pierea lumea!

10154544101228382
Aurel Bala  •  21 Iulie 2019, 14:07

Zizou ***,se stie. A scuipat,injurat si lovit cu capul in diferite zone ale corpului de cateva ori dealungul carierei. La ce sa te astepti? Daca te rogi artificial de minim 5 ori pe zi nu inseamna ca esti civilizat. Inseamna ca pierzi timpul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close