SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD

VIDEO Ce ghinion! Accidentare serioasă pentru Simona Halep în semifinala cu Eugenie Bouchard

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 iulie 2014 17:48

Ghinion teribil pentru Simona Halep în semifinala de la Wimbledon cu Eugenie Bouchard.
În primul set, la scorul de 2-2, românca a călcat greşit şi s-a ales cu o accidentare la glezna piciorului stîng. Simona a avut nevoie de îngrijiri medicale.

I s-a aplicat un bandaj mare la picior, dar a continuat să joace, deşi era evident incomodată.

VIDEO cu accidentarea Simonei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
flipo
flipo  •  04 Iulie 2014, 15:22
Postat de ertyuiop pe 03 Iulie 2014, 20:10

tu stii ca meciul nu a fost pe zgura? sau nu realizezi ca e o diferenta imensa intre a aluneca pe zgura fata de iarba/pamant?

Stiu ca s-a jucat pe iarba si daca urmaresti tenisul,pe zgura poti sa lovesti din alunecare.Pe iarba doar aluneci si daca ai ghinionul ca dupa un petic de iarba sa dai de pamant cazi in nas. Cred in continuare ce am comentat.Simona nu a suferit o entorsa pentru ca era ,,game over'',a suferit mai degraba o intindere de ligamente care devine din ce in ce mai dureroasa pe masura ce joci mai mult.Pur si simplu a avut o zi din acelea in care totul se intoarce impotriva ta.Nu neg faptul ca Bouchard este o jucatoare de top si a profitat de sansa ei.

rolololol
rolololol  •  03 Iulie 2014, 20:53
Postat de ertyuiop pe 03 Iulie 2014, 20:06

suntem romani cocliti si cautam scuze puerile.....Bouchard a fost mai buna astazi! Succes Simona in continuare, felicitari pt. ce ai realizat pana acum!

sincer esti prost altceva nu se poate spune desp[re tine da se poate continua efortul cu entorsa usoara sau mai grava dar iti ia din capacitate aici se joaca tenis profesionist orice detaliu conteaza daca pierzi procente din mobilitate se poate dovedi fatal

glorie
glorie  •  03 Iulie 2014, 20:17
Postat de ertyuiop pe 03 Iulie 2014, 20:06

suntem romani cocliti si cautam scuze puerile.....Bouchard a fost mai buna astazi! Succes Simona in continuare, felicitari pt. ce ai realizat pana acum!

Coclit esti tu ma, nu mai manipula anarhistule! Fara doar si poate a noastra a fost accidentata. Nu stii ce inseamna o entorsa? Te-ai uitat in meciurile anterioare, cat de bine alerga si ce rapida era? Acum avea si o grimasa pe fata si nu si-a putut ridica capul din pamant.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează