SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Darren Cahill, în continuare „vrăjit” de un episod cu Simona Halep: „O amintire pe care o voi purta pentru totdeauna”

Simona Halep și Darren Cahill, bucurie și emoții imediat după finala câștigată în fața lui Sloane Stephens // FOTO: GSP
Simona Halep și Darren Cahill, bucurie și emoții imediat după finala câștigată în fața lui Sloane Stephens // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2019 09:38

Simona Halep (27 de ani), în prezent pe locul 2 în clasamentul WTA, a fost antrenată de Darren Cahill între 2015 și 2018, iar relația dintre jucătoarea noastră și australian a fost una excelentă. 

O dovedește și ultima intervenție a lui Darren Cahill în presa internațională. Acesta a fost rugat în cadrul unui interviu să aleagă destinația lui favorită de vacanță. Fără să ezite, australianul a desemnat Franța în topul preferințelor sale. 

Apoi, Cahill și-a explicat alegerea: „Pur și simplu iubesc țara, iubesc oamenii. În plus, faptul că Simona a câștigat acolo (n.r - la Roland Garros) va fi o amintire pe care o voi purta pentru totdeauna”. 

Cu Darren Cahill în lojă, Simona Halep a reușit în 2018 câștigarea celui mai important titlu din carieră, turneul de Mare Șlem de la Roland Garros.

Cinci luni mai târziu, în noiembrie 2018, cei doi au încheiat colaborarea, după ce australianul a invocat motive personale.

Chiar și așa, Simona și Darren continuă să aibă o relație apropiată: antrenorul va veni în România în luna iunie, la Cluj, unde e invitat la evenimentul Sports Festival. Detalii, AICI

Vezi și: Patrick Mouratoglou revoluționează tenisul: „Avem nevoie de eroi! Dacă nu schimbăm acum, va fi prea târziu” » Care e media de vârstă a fanilor tenisului și jucătorul apreciat

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează