SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

VIDEO Darren Cahill rupe tăcerea după discuția tăioasă cu Simona Halep de la Shenzhen: „Aș face-o din nou dacă aș fi nevoit. Am întrebat și psihologul dacă am fost deplasat”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 10:13

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep (28 de ani, 4 WTA), a comentat în timpul unei emisiuni reacția sa de la Shenzhen, când a muștruluit-o pe Simona Halep în timpul unui on-court-coaching din timpul meciului cu Karolina Pliskova (27 de ani, 2 WTA), pierdut cu 0-6, 6-2, 4-6

„Cred că aș face-o din nou dacă aș fi nevoit. Nu este un moment plăcut pentru niciun antrenor, dar nu cred că am avut de ales, dacă voiam să-mi fac meseria bine. Meseria noastră este să-i oferim jucătorului cea mai bună șansă de a câștiga meciul. 

De asemenea, în legătură cu alegerea cuvântului «disgrace», trebuie să luăm în calcul că engleza nu e limba ei maternă. Aș fi putut să aleg alte cuvinte, dar sunt destul de sigur că niciunul nu ar fi avut impactul acestuia.  

Am vorbit cu psihologul ei sportiv, doamna Alexis Castorri – Simona a vorbit și ea cu ea – și am întrebat-o dacă am fost deplasat. Mi-a răspuns că nu, cu siguranță nu. De asemenea, mi-a spus că a fost foarte mândră că Simona a reușit să iasă în cele din urmă din acea negură – a fost a treia oară când ea a văzut-o reușind acest lucru. Am avut o conversație grozavă, iar Simona nu este supărată”, a declarat Darren Cahill la emisiunea SEN Breakfast, citat de treizecizero.ro. 

Ce i-a transmis Cahill Simonei Halep la Shenzehn: 

„Simona, uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost făcută de ruşine pe teren. Haide!Nu poţi să câştigi acest meci dacă joci cum ai făcut-o în ultimele trei game-uri! Ai vreo şansă să te regăseşti în acest set? Uită de scor! Cum o să închei acest meci? Poţi să-l termini cu energie şi cu plină concentrare sau poţi să continui aşa cum ai făcut-o în ultimele game-uri şi nu ai nicio şansă” - Darren Cahill

Vezi și: 

Suma uriașă câștigată de Simona Halep în 2019 + Cât a strâns în toată cariera

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
teddyw
teddyw  •  05 Noiembrie 2019, 19:04
Postat de Victor-ion Petrisor pe 05 Noiembrie 2019, 18:51

Numitei halep nu i-a ieșit combinația. Nu a participat la turnee înaintea tureului campioanelor , s-a odihnit pentru a caștiga premiul cel mare 4, 4 milioane dolari. A luat-o în freză. Ce nu înțeleg este de ce nu recunoaște că joacă numai pentru bani. Nu este o rușine , este modul ei de a trăi. Chestia cu dragostea de țară, de suporteri mai vedem. Port drapel la JO, NU CRED CĂ ESTE CAZUL.

tu, de exemplu ai juca numai pentru spectatori; stiu, banii nu te intereseaza...tot respectul!

1456761317981106
Victor-ion Petrisor  •  05 Noiembrie 2019, 18:51

Numitei halep nu i-a ieșit combinația. Nu a participat la turnee înaintea tureului campioanelor , s-a odihnit pentru a caștiga premiul cel mare 4, 4 milioane dolari. A luat-o în freză. Ce nu înțeleg este de ce nu recunoaște că joacă numai pentru bani. Nu este o rușine , este modul ei de a trăi. Chestia cu dragostea de țară, de suporteri mai vedem. Port drapel la JO, NU CRED CĂ ESTE CAZUL.

pittt
pittt  •  05 Noiembrie 2019, 14:07
Postat de bazinga pe 05 Noiembrie 2019, 11:34

Cahill este un DOMN prin definitie!E tot mai grea comunicarea cu infatuata de Halep,care crede ca le stie pe toate!Oricum,e terminata....a inceput declinul.....iar clasamentul de sfarsit de an este mincinos 100 %!Cred ca e ultimul an in care se mentine in top 10....si asta o minune inexplicabila....cu doar un turneu major castigat anul acesta si cu inca 7 milioane in conturi!NU EXISTA DREPTATE PE LUMEA ASTA!

Mi-e teama ca va trece iar. A cata oara?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează