SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

VIDEO Distracție maximă pe aeroport cu fetele de la Fed Cup: "Spune și tu ceva, ești în formă!"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2016 10:57

Echipa de Fed Cup a României a ajuns la Cluj, unde va disputa meciul cu Germania, însă înainte de asta fetele au avut puterea să zâmbească.

Monica Niculescu a fost pusă în dificultate de un reporter și a încercat să paseze întrebarea Simonei spre amuzamentul celor de acolo.

Monica Niculescu: "Mai ziceți și voi ceva!"
Simona Halep: "Eu n-aș zice, că tu ești în formă."

"Am amintiri foarte frumoase de aici de la Cluj. Sper să facem o treabă bună. Publicul de aici a fost senzațional data trecută. Ne bucurăm că suntem aici", a spus Monica Niculescu.

"Mie îmi place zgura, joc destul de bine pe zgură, vom vedea. Și ele joacă bine, suntem la un nivel foarte ridicat, unde toate jucătoarele evoluăm bine cam pe toate suprafețele.

Sper să fim mult mai încurajate decât ele și să câștigăm, e tot ce ne dorim. Suntem o echipă puternică, mai solidă, de valori mult mai apropiate și cred că putem face un meci bun, să și câștigăm. Nu este exclus, dar va fi un meci foarte greu", a adăugat Simona Halep.

"Va fi un meci echilibrat. Germania e o echipă puternică, dar noi ne bazăm și pe suportul publicului" Alexandra Dulgheru

 
Simona Halep, Monica Niculescu și Alina Tecșor la Cluj

Simona Halep, Monica Niculescu și Alina Tecșor au ajuns la Cluj pentru meciul de Fed Cup dintre România și Germania. Primele declarații făcute de compatrioatele noastre înainte de marea întâlnire din Sala Polivalentă Cluj-Napoca.#Hai Romania #TenisRomania #FedCupRo

Posted by Romania Fed Cup Team on 10 Aprilie 2016

România va juca împotriva Germaniei la Cluj, în perioada 16-17 aprilie, într-un meci ce contează pentru barajul de menținere în Grupa Mondială. Toate meciurile vor fi transmise în format liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
817570691657743
Oana Miulescu  •  13 Aprilie 2016, 00:41

Bafta fetelor! Va tinem pumnii!! Si Simona, nu mai baga in seama toate rautatile din jurul tau, se vede tristetea pe fata.hai, capul sus!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează