SPORTURI  »  TENIS  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Ironizată de Ion Țiriac, Mihaela Buzărnescu taxează aroganța miliardarului: „Vă rog frumos să țineți minte cum mă cheamă și pe mine” :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 10:46

Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 111 WTA) a fost invitată în această dimineață la GSP Live. Tenismena a vorbit despre stadiul accidentărilor sale, dar i-a răspuns și lui Ion Țiriac (80 de ani), cel care a ironizat-o în urmă cu trei luni, pocindu-i intenționat numele

Mihaela Buzărnescu la GSP Live: „Sper să îmi afle numele”

„Ciudat că nu știe cum mă cheamă, sper să afle. Înainte, cunoștea numele meu. E aiurea, în acea perioadă în care am jucat cu Simona Halep (n.r - la Wimbledon 2019) eram a doua jucătoare a României. Nici eu nu știam că el e președintele Federației. 

Domnul Țiriac spunea atunci că am făcut un meci foarte bun. Am fost singura din turneu care i-a luat set la Wimbledon. N-ai cum să nu știi cum mă cheamă. Eu m-am întâlnit cu el la Madrid, i-am zis «La mulți ani». Poate dacă ne vom vedea, îi voi spune: «Hello, eu sunt Miki Buzărnescu. Sunt și eu acolo în circuit, lângă celelalte fete. Sper să-mi țineți minte numele» . 

Când m-am accidentat la gleznă, el a vorbit cu cineva pentru a mă ajuta să merg în străinătate la un doctor. Și anul trecut, și în urmă cu doi ani, el a vorbit ok despre mine, dar nu vreau să judec pe nimeni. Îmi pare rău că se fac glume de acest gen. Domnule Țiriac, vă rog frumos să țineți minte cum mă cheamă și pe mine”, a spus Buzărnescu, la GSP Live. 

Ion Țiriac i-a greșit intenționat numele: „Buzunărescu”

„Sunt mai bucuros decât toată România la un loc pentru cadoul pe care Simona Halep ni l-a făcut. Mă refer la Wimbledon. Dar au fost sincope și acolo. Halep care n-a jucat deloc bine la începutul Wimbledonului și am văzut asta în turul 2 cu Buzărescu ... cu Buzunărescu ... pentru că am fost acolo. Au jucat amândouă mediocru!”  - Ion Țiriac, în octombrie, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”

Vezi și: 

Simona Halep - Aryna Sabalenka, în sferturi la WTA Adelaide. Bielorusa trece prin momente zguduitoare: „Tatăl meu abia a murit, la 43 de ani”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (29)
christiano0
christiano0  •  16 Ianuarie 2020, 16:52

A alintat-o bine Tiriac. Oricum Miki e praf, a avut ceva succes până la acea accidentare, apoi a luat-o la vale. Am mai văzut povestea aceasta la multe alte tenismene românce. Constanța este doar un oraș estival pentru ele, nu un atribut. De asta Halep rullz !!! Buzunărescu, până nu începi iar să câștigi, sper să nu te mai văd în echipa de FedCup.

1578362032478810
Tihamér Takó  •  16 Ianuarie 2020, 09:23

Tiriac are bani,dar nu are bun simt ! Arogant si increzut pana la maduva oaselor,trateaza pana si sportivii cu dispret si fara nici o logica.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  16 Ianuarie 2020, 09:20
Postat de gintonic pe 15 Ianuarie 2020, 11:22

Draga Miki, probabil ca te faci ca ploua !... Nea Ion iti stie f. bine numele!...ti l-a gresit cu tenta (sau cu fenta) facand 0 mica jonglerie cu numele tau pentru a insinua ca esti ahtiata dupa castigurile din circuit!... facand multe giumbuslucuri si scene pt cate o punguta cu arginti in plus! ;) Altfel, daca se putea, ar fi fost elegant si politicos din partea ta sa folosesti termenul "dansul" si nu "el"cand faci referire la o persoana care: are o varsta respectabila, este presedintele Federatiei sportului pe care il practici, te-a si ajutat in anumite circumstante (cum singura o declari) si... macar pentru faptul ca este un fost mare jucator roman al sportului alb ! ... averea materiala nu e cazul sa o mai punem si pe aia in balanta! ;)

***. Erai mai inteligent.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează