SPORTURI  »  TENIS  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Mihaela Buzărnescu, anunț în premieră: „M-am operat, era singura soluție”. Când va reveni pe teren

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 11:31

Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 111 WTA) a anunțat în această dimineață, în premieră, că a fost supusă unei intervenții chirurgicale la umăr, la finalul lui 2019. „Miki” a anunțat și data la care se estimează că va reveni pe teren. 

Se preconizează că în martie voi putea reîncepe competițiile. Din păcate, eu m-am retras în septembrie la ultimul concurs pe care l-am jucat pentru că nu mai puteam de durere, mă dureau și glezna și umărul. Mi se spunea că nu mai am alte șanse de recuperare decât dacă mă voi opera. 

Înainte de Revelion, am făcut o intervenție chirurgicală. A fost o curățare a tendonului pentru că era rupt, s-a curățat tot ce era rupt”, a spus Buzărnescu, la emisiunea GSP Live. 

„Miki” a avut un sezon 2019 dificil din cauza problemelor la gleznă și umăr. Repetatele probleme medicale i-au cauzat acesteia ieșirea din TOP 100 WTA. Citește AICI un interviu realizat în exclusivitate de Gazeta Sporturilor cu Mihaela Buzărnescu la final de 2019.  

20a fost cea mai bună clasare a Mihaelei Buzărnescu, atinsă în august 2018

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Ironizată de Ion Țiriac, Mihaela Buzărnescu taxează aroganța miliardarului: „Vă rog frumos să țineți minte cum mă cheamă și pe mine” :D

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează