TENIS    •   FED CUP

VIDEO+FOTO Coregrafie UNICĂ în istoria tenisului » Imagini fabuloase de la Sala Polivalentă din Cluj

FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Sambata, 21 Aprilie

Fanii români prezenți în sala Polivalentă din Cluj la înfruntarea dintre România și Elveția au pregătit o coregrafie unică pentru un astfel de eveniment.Cei peste 9.000 de fani, record pentru sala din Cluj, au afișat mai multe mesaje pe fundalul tricolorului României, format din cartoane albastre, galbene și roșii.

La una dintre "peluze" a fost afișată o imagine cu cele patru componente ale echipe de Fed Cup, Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Mihaela Buzărnescu, cu textul "Clujul susține Naționala României".

Celelalte două mesaje au fost: "Cluj Napoca, Orașul European al Sportului 2018" și "Sărbătorim împreună 100 de ani de la Marea Unire".

intrare specială

Și momentul intrării pe teren a fost unul deosebit. Jucătoarele noastre au fost acompaniate de acordurile melodiei "Noi suntem români", înterpretată de Nicolae Furdui Iancu, în timp ce elvețiencele au ales "Cotton Eye Joe", de la Rednex.

Comentarii (19 ) Adaugă comentariu

tzusti_reloaded  •  22 Aprilie 2018, 15:52

RESPECT.. CLUJENILOR PT ACEST FEL DE SUSTINERE A ROMANIEI..CHAPEAUX BAS..

ceaiuri  •  22 Aprilie 2018, 10:24

greu de inteles paralela intre cele 2 sporturi...ce se intampla in aceste zile in sala polivalenta din cluj e ceva unic...

iulihenry14  •  21 Aprilie 2018, 16:24

"Conform jurnaliștilor prezenți la conferința de presă de la Cluj, Peluza Cătălin Hîldan, recunoscută pentru coregrafiile 3D, a pregătit un moment unic." Da..baietii de la U sunt responasibili mai mult ca sigur....

Vezi toate comentariile (19)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase