TENIS    •   DEZASTRU NATURAL

VIDEO+FOTO Imaginile ANTOLOGICE cu Nadal: au făcut înconjurul lumii, iar Marca le-a pus pe prima pagină!

Joi, 11 Octombrie

Rafael Nadal, 32 de ani, a demonstrat în aceste zile că este mereu atent și conectat la problemele comunității din care face parte.Aflat în recuperare după accidentarea la genunchi, spaniolul a participat activ la întrajutorarea locuitorilor din Mallorca natală, zona Sant Llorenç fiind lovită de furtuni extrem de puternice care au creat inundații catastrofale pe insula din Baleare.

"Câți politicieni de la noi ați fi văzut să-și pună cizmele și să intre în noroi?", au comentat românii pe rețelele de socializare. 

De asemenea, Rafa a anunțat că va găzdui victimele intemperiilor la sediul academiei sale de tenis, Nadal Sports Centre, atât timp cât va fi nevoie.

REACȚIA LUI FEDERER

"Îi salut pe toți cei din Mallorca, îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Știu cât de importantă e Mallorca pentru Rafa, am vorbit cu el și l-am întrebat cu ce pot ajuta, l-am văzut că s-a implicat, mă inspiră gestul lui. Are toată susținerea noastră. Ne gândim la toți cei de acolo și vă dorim să fiți puternici, voi reveni curând acolo. Vă trimit toate cele bune de la Shanghai", a fost mesajul trimis de Roger Federer, bun prieten cu Nadal.

Comentarii (3 ) Adaugă comentariu

Luminita Dudescu  •  11 Octombrie 2018, 22:19

Rafael Nadal you are the best!!!

mosvasile  •  11 Octombrie 2018, 19:14

Rafael munceste si ailalti stau cu mainile in buzunare pana la cot!Ca la noi!

dakesis  •  11 Octombrie 2018, 18:37

ii prinde bine, in loc de gym...

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase