SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO+FOTO Scandal la Australian Open » Un jucător s-a certat cu arbitrul: „Modul în care am părăsit terenul nu a fost corect”

Pablo Carreno s-a enervat la finalul meciului cu Kei Nishikori // Foto: Reuters +13   FOTO
Pablo Carreno s-a enervat la finalul meciului cu Kei Nishikori // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 15:46

Pablo Carreno (27 de ani/23 ATP) a fost foarte nervos la finalul meciului pierdut în „optimi” la Australian Open în fața lui Kei Nishikori (29 de ani/9 ATP), scor 6-7 (8), 4-6, 7-6 (4), 6-4, 7-6 (8).

Carreno a avut 8-5 în super-tie-break, dar o decizie a arbitrului l-a debusolat pe spaniol și totul s-a rupt în acel moment.

Ce s-a întâmplat?

Ibericul a trimis o minge care a lovit fileul și a căzut pe linie, arbitrul a strigat „afară”, iar asiaticul a reluat în colț, moment în care Carreno se oprise.

Ibericul a cerut intervenția tehnologiei Hawk-Eye, unde s-a văzut că mingea căzuse pe tușă, însă arbitrul a dat punctul japonezului.

Carreno Busta a părăsit terenul țipând la arbitru după decizia de la scorul de 8-5, însă și-a cerut scuze imediat în conferința de presă.

„Evident, sunt foarte trist deoarece, după cinci ore de luptă, modul în care am părăsit terenul nu a fost corect și îmi pare rău pentru că nu am meritat asta. E greu pentru mine să părăsesc Australian Open. Kei a jucat foarte bine”, a spus Pablo Carreno.

Citește și:

Simona Halep și-a început conferința de presă cu o glumă » Prima reacție a liderului WTA după înfrângerea cu Serena Williams: „Am simțit că m-a lovit trenul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
peluza
peluza  •  21 Ianuarie 2019, 18:20

A fost furat clar! Trebuia sa nu se smiorcaie atat ci sa il bata pe arbitru.

sooos1ck
sooos1ck  •  21 Ianuarie 2019, 17:04

Cred ca spaniolul nu a mai avut challenge-uri, de asta nu a fost luata in considerare reluare oferita de HawkEye!

sooos1ck
sooos1ck  •  21 Ianuarie 2019, 17:04

Cred ca spaniolul nu a mai avut challenge-uri, de asta nu a fost luata in considerare reluare oferita de HawkEye!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează