SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

VIDEO Garbine Muguruza a rămas mască după o întrebare la conferința de presă: „Comă? E cam dur!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 10:29

Garbine Muguruza (32 WTA, 26 de ani) va fi adversara Simonei Halep (3 WTA, 28 de ani) în semifinalele Australian Open 2020 după ce a învins-o pe Anastasia Pavlyuchenkova (28 de ani, 30 WTA) scor 7-5, 6-3. 

  • Simona Halep - Garbine Muguruza se joacă joi dimineață, în jurul orei 06:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

La conferința de presă de după meci, Garbine Muguruza a fost pusă într-o situație dificilă după ce a primit o întrebare ciudată de la un jurnalist. 

„Poate sună dramatic, dar e ca și cum ai fi fost în comă în ultimii doi ani și te-ai trezit brusc și ai fi început să joci ca înainte?? Cum explici cei doi ani cu probleme?”, a fost întrebarea primită de Muguruza. 

MATCH PREVIEW SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA

Surprinsă, Garbine i-a explicat jurnalistului că a cam sărit calul. 

Hmm... Cred că „comă” e un comentariu dur. Cred că în acești ani nu am avut așa mult succes în comparație cu anii de dinainte.  Așa văd eu lucrurile. Nu simt ca și cum aș fi fost în comă. 

Cred că fiecare jucător are dificultăți și sunt momente în care lucrurile nu merg așa cum vrei. Trebuie să ai răbdare când treci prin momentele grele. Trebuie să reziști și vei reveni”, a declarat Garbine Muguruza. 

+9 FOTO

Ulterior, jurnalistul a revenit, i-a cerut scuze și i-a adresat ibericei altă întrebare: „ Vreau să corectez precedenta întrebare. Nu am vrut să fiu nepoliticos.  În acești doi ani ai avut îndoieli legate de tine? Te-ai chinuit din punct de vedere psihologic? Cum ți-ai revenit?” 

„Cred că cel mai greu moment e atunci când lucrezi din greu și nu simți că apar rezultatele. Partea complicată e atunci când devii puțin disperat și ești nerăbdător. E greu să fii în top și să fii consistent. Puțini sportivi pot face asta timp de mulți ani”, a răspuns Muguruza. 

VIDEO » Conferința susținută de Garbine Muguruza

Citește și:

EXCLUSIV Andrei Pavel explică o schimbare majoră din jocul Simonei: „Înainte avea răutate, acum se vede altceva”

Cristian Tudor Popescu prefațează semifinala AO: „Muguruza e poate cel mai greu adversar acum” » Ce spune despre meciul contra lui Kontaveit

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
601944803276274
Alexandru Glad Cojocaru-Tudor  •  29 Ianuarie 2020, 15:21

Ce frumos a explicat Muguruza, indirect, valoarea Simonei Halep! Una dintre cele mai longevive sportive din istoria sportului alb, in top 10 mondial. Iar pentru inaltimea ei este in top 3 mondial, dupa Justine Henin Hardenne si Arantxa Sánchez Vicario cu 7 respectiv 4 titluri de GS. Dar Arantxa juca in alte vremuri cu adversare mai putin masive Steffi Graff sau Monica Seles fiind in zona 1.75-1.78 cm ca inaltime.

zagna
zagna  •  29 Ianuarie 2020, 13:59

'Ziaristul' in cauza este roman ?

genius
genius  •  29 Ianuarie 2020, 13:25

Pentru looseri... Simona este de peste 6 ani, consecutiv, in top 10. Adta da constantă! Restul e cancan pentru cei slabi cu cerebelul...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close