SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

NADAL LA AUSTRALIAN OPEN // VIDEO Rafael Nadal a trezit din somn un jurnalist care a adormit la conferință: „Da, da, ştiu că ţi-ai închis ochii să te concentrezi mai bine la ce spun eu” :)

Rafael Nadal în timpul conferinței de presă
Rafael Nadal în timpul conferinței de presă

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 11:52

Rafael Nadal a început perfect turneul de la Australian Open și l-a învins în runda inaugurală pe James Duckworth, reprezentantul țării gazdă, scor 6-4, 6-3, 7-5. Un moment amuzant a avut loc la conferința de după meci.

Jucătorul din Spania răspundea la întrebări și a observat în sală un jurnalist italian care ațipise. L'Equipe a scris că probabil ziaristul nu se acomodase cu fusul orar, iar Nadal a avut o reacție care a stârnit hohote de râs: „Nu e nimic interesant astăzi”.

Jurnalistul s-a trezit imediat când a auzit reacția colegilor săi din sală, iar Rafa și-a continuat recitalul: „Buongiorno, Ubaldo. Da, da, ştiu că ţi-ai închis ochii să te concentrezi mai bine la ce spun eu”.

Nadal are un titlu la Australian Open, obținut în urmă cu 10 ani, iar în turul doi îl va întâlni pe australianul Matthew Ebden (48 ATP), care l-a învins pe neamțul Jan-Lennard Struff (51 ATP), scor 1-6, 6-4, 6-3, 6-4.

vezi și:

FOTO S-a întors! Victorie solidă pentru Rafael Nadal la primul meci după pauza de 4 luni » Cu cine joacă în turul II la Australian Open

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1573423036256029
Vladimir Sorescu  •  27 Ianuarie 2019, 21:03

Este o Rușine pentru patinajul românesc ca de fiecare data sportivii romani sa nu aibă parte de o susținere materială. Ma întreb ca roman plătitor de taxe și impozite pentru ce Dumnezeule exista federatie de patinaj in România? Nu l-an auzit cu toții pe antrenorul Marius Negrea făcând apel in firect ca sa fie sprijiniți la Campionatul mondial de patinaj in țara soarelui rasare( Japonia ) . Trebuie oare ca romanii sa facă cheta pentru a avea și România reprezentantul ei la acest campionat mondial de patinaj artistic. Ceea ce se întâmpla este o mare Rușine !!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează