SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

VIDEO Înfrângere categorică pentru jucătoarea care le-a bătut pe Halep, Serena sau Sharapova

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2018 16:28

Elina Svitolina a învins-o categoric pe Naomi Osaka, scor 6-4, 6-2, și s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale turneului de la Miami.

Svitolina a întrerupt seria excelentă a niponei Osaka. Numărul 4 WTA a servit excelent, cu un procentaj de 75 la sută al primului serviciu. Mai mult, ucraineanca a câștigat 82 la sută dintre punctele jucate cu prima mingea.

Osaka a rezistat în partidă doar până la scorul de 3-2 în primul set. A urmat o serie remarcabilă a ucrainencei, care a câștigat 8 din următoarele 9 game-uri. 

Svitolina va juca în turul următor împotriva câștigătoarei partidei dintre Daria Gavrilova și Andreei Petkovic.

capăt de drum pentru osaka

Osaka traversează cea mai bună perioadă a carierei. Campioană la Indian Wells după un parcus impecabil, în care a trecut de Sharapova, Radwanska, Pliskova Halep și Kasatkina, nipona nu s-a dezis nici la Miami, unde a învins-o în primul tur de Serena Williams, scor 6-3, 6-2. 

Svitolina pare să fi găsit soluția împotriva japonezei, pe care a învins-o pentru a 2-a oară în 2018, după meciul din sferturile de finală de la Dubai, scor 6-2, 6-4.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
balauru48
balauru48  •  24 Martie 2018, 12:28
Postat de ludasmatyi pe 24 Martie 2018, 10:06

"...e o taranca gen astea de la PSD..."...cu o asemenea formulare demonstrez incultura,lipsa de inteligenta si de bun simti.Amesteci lucruri serioase...bati joc de limba noastra sacra...ataci oameni care sint mult peste nivelul tau de cultura si realizare !! Sa-ti fie rusine nesimtitule !!

Dispari ba prostalaule! Spune-mi o singura *** de la PSD care nu e "***"??? Firea, Olguta, Dancila, Carmen? Niste *** ba!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1982293751812149
Ionut Marian Roznovat  •  24 Martie 2018, 11:15
Postat de Dinu Androniuc pe 24 Martie 2018, 01:11

Mai fraiere ,asta de'a scris reportajul....Categoric era sa o i'a in freza Halep,de la un non name....Osaka a jucat doar in Indian Wells 7 meciuri,doar cu jucatoare de top 8.....a executat-o si pe nr 1 Halep,lejer....a luat trofeul,apoi Miercuri la Miami direct in turul 1 ,direct cu Serena,si azi cu Svitolina care si ea in top 8 ! 9 meciuri in nici doua saptamani,un trofeu castigat la Indian Wells la 20 de ani....Halep la 20 de ani nu era nici in top 50..... Svitolina cea cu care a pierdut Osaka azi,i-a dat cu terenul in cap la Roma,nici la R Garos nu a fost departe sa-i mai de-a odata cu terenul in cap....Ce s-a intamplat azi cu Osaka nu e nici o surpriza ***,Osaka inca e nr 21....nu a fost cap de serie si nici nu a avut tur liber cum a avut Svitolina si Halep sau altele...Deci nu e nici o surpriza....Logic ca e obosita,*** sa stii ce inseamna sa joci 9 meciuri doar cu top 8 in doua saptamami...! Logic ca nici una dintre ele mai ales la 20 de ani nu poate duce doua turnee consecutive ,fara tur liber in primul round si sa mai si joace doar cu jucatoare din top 8.....Bravo ei,o sportiva fantastica de care se va auzi mult timp de;acum incolo....! Stiu..Halep e nr 1....ce a mai buna....etc...Pacat ca nu are si nici nu va avea vreodata vre'un gslam....CU atitudinea ei aroganta nici nu are cum....

Dinu Androniuc te roade nu ? sa te roada pe toata durata cat e Simona nr 1 poate faci dracului un atac de cord ...a .. si muta te ma in Japonia ca esti cu Osaka

ludasmatyi
ludasmatyi  •  24 Martie 2018, 10:06
Postat de catalynn pe 23 Martie 2018, 17:58

Doar ca ucraineanca in afara ca e o taranca gen astea de la PSD, e foarte stapana pe ea in meciurile importante. Daca nu imi joaca memoria feste, a castigat toate finalele jucate in 2017 si 2018 si nu au fost deloc putine, 7 parca.

"...e o taranca gen astea de la PSD..."...cu o asemenea formulare demonstrez incultura,lipsa de inteligenta si de bun simti.Amesteci lucruri serioase...bati joc de limba noastra sacra...ataci oameni care sint mult peste nivelul tau de cultura si realizare !! Sa-ti fie rusine nesimtitule !!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează