SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

VIDEO Interviu inedit cu Simona Halep la volan » Dezvăluiri despre planurile de viitor: "Mă gândesc la familie și copii" + ce spune despre retragere

Simona Halep
(foto: Guliver/Getty Images)
Simona Halep (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2018 12:06

Eliminată în primul tur de la US Open, Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) s-a întors în România și a filmat un clip dedicat brandului german Mercedes.

În timp ce a efectuat un test-drive, Simona i-a acordat un scurt interviu lui Cătălin Ștefănescu, ambasador al Mercedes în România. Halep a vorbit despre planurile de viitor pe care le are în circuitul feminin.

FOTO: Captură

"Vreau să mai câştig Grand Slam-uri pentru că este foarte frumos momentul, vreau să mai rămân pe locul 1, vreau să mă trezesc în fiecare dimineaţă cu un obiectiv în ceea ce priveşte tenisul, pentru că eu am şi alte planuri, însă nu este deocamdată momentul să mă retrag, să spun stop. În tenis este locul meu momentan. Bineînţeles, mă gândesc la familie, la copii, dar mai am timp, sunt încă tânără şi-mi doresc să profit de fiecare an în această meserie pentru că este deosebită", a mărturisit Simona. 

Ulterior, jucătoarea noastră a vorbit despre cea mai tensionată finală a carierei, cea câștigată la Roland Garros în fața lui Sloane Stephens (#3 WTA), dar și despre implicațiile pe care le presupune ocuparea primului loc în clasament.

"Finala de la Roland Garros a fost cu tot cu emoţii, cu performanţă şi totodată, agresivitatea asta pe care o ai atunci când eşti atât de aproape de titlu. Acum am fost agresivă şi în joc şi în mentalitate. Chiar mi-am zis că o să câştig meciul înainte.

Tot timpul am spus că dacă eşti numărul 1 fără Grand Slam, nu eşti cu adevărat numărul 1, aşa că acum cred că sunt un adevărat număr 1, dar îmi doresc 100% să mai câştig unul. Ştiu că nu este uşor şi nu înseamnă că dacă am câştigat unul o să mai câştig şi altele automat, dar dorinţa mea este foarte mare, poate pe hard acum".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
klauz
klauz  •  07 Septembrie 2018, 06:40
Postat de merace pe 07 Septembrie 2018, 00:01

Spre deosebire de tine, @klauz, la ce ziceai ca esti tu no.1 mondial?! :D

Ce faci taica, ai ajuns sa-ti dai reply tu tie insusti? Esti schizo sau ce? Ce numarul unu e halepa, unul de noroc si conjunctura, nu de tenis si talent. E rasul WTA-ului, cel mai mare accident din istorie...

catalynn
catalynn  •  07 Septembrie 2018, 00:38

Mi-a placut partea cu "Care e masina ta preferata? Asta in care sunt acum!" :-)))) Cam orice posesor de Logan spune la fel :-))))

merace
merace  •  07 Septembrie 2018, 00:01
Postat de merace pe 06 Septembrie 2018, 23:59

Spre deosebire, care ai o pozitie obtinuta prin talent enorm, si esti no.1 mondial la... ce naiba ziceai?! :D hahaha

Spre deosebire de tine, @klauz, la ce ziceai ca esti tu no.1 mondial?! :D

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close