SPORTURI  »  TENIS  »  WTA EASTBOURNE

VIDEO Irina Begu a reușit cel mai spectaculos punct al zilei, dar a fost eliminată în primul tur la Eastbourne

Irina Begu FOTO: Guliver/GettyImages
Irina Begu FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iunie 2018 19:12

Irina Begu (27 de ani, 33 WTA) a fost eliminată în primul tur de la Eastbourne, scor 2-6, 2-6, de Camila Giorgi (26 de ani, 47 WTA).

Irina a ales să participe la un singur turneu pe iarbă înaintea Marelui Șlem de la Wimbledon, însă calculele privind pregătirea i-au fost date peste cap de italianca Giorgi.

Begu a început bine partida, a reușit să facă break în primul game și părea că vom avea o dispută lungă, cu schimburi interminabile. N-a fost deloc așa. Giorgi a trecut rapid la conducere, în ciuda unui procentaj mai slab al primului serviciu față de româncă, lucru esențial pe iarbă.

56%a fost procentajul punctelor jucate cu primul serviciu de Giorgi, față de 70 la sută al Irinei

Setul 2 a debutat cu două game-uri de serviciu albe, apoi italianca a trecut din nou la conducerea ostilităților. Begu a cedat încă două break-uri și a pierdut în doar 65 de minute, scor 2-6, 2-6.

Irina a punctat la spectaculozitate 

La scorul de 4-1 pentru Giorgi în primul set, românca a ridicat în picioare întreaga audiență. Aflată într-o permanentă defensivă, Begu a inventat un backhand spectaculos în cross.

Vezi și: OUT din primul tur » Sorana Cîrstea a fost învinsă de Anastasia Pavlyuchenkova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  25 Iunie 2018, 08:50

Ce gazela aceasta Giorgi...

maxp
maxp  •  25 Iunie 2018, 01:01
Postat de idi53 pe 24 Iunie 2018, 21:23

In afara de Buzarnescu ,celelalte romance sunt varza pe iarba!Nu au nicio sansa pe aceasta suprafata!

Din cate vad Buzarnescu se descurca pe toate suprafetele. Si teoretic n-are experienta Soranei sau Irinei, pai fetele alea au jucat cam anual la aceste turnee pe iarba, ea nu. Si iat-o ca vine si le cam arata cum se procedeaza. Cred ca diferenta tine de atitudine, de exemplu Sorana cred ca e deja pe la al 5-lea, 6-lea meci consecutiv in care pierde dupa ce ia primul set.

347655969058390
Ion Popescu  •  24 Iunie 2018, 21:58

Draga Irina ! Sper ca nu esti afectata. Poti considera un antrenament pe iarba. Tot ai un castig financiar de 3840 $. Succes mai departe ! Sper ca nu bagi in seama inteleptii conationali care arata pe internet cat sant de patrioti !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează