SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

VIDEO Mihaela Buzărnescu, moment INCREDIBIL cu antrenoarea chiar pe teren: „Nu mă ajuți deloc. M-am săturat!”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 17:49

Mihaela Buzărnescu (29 WTA) a fost eliminată de Jelena Ostapenko (22 WTA) în primul tur de la WTA Doha, scor 1-6, 6-4, 2-6. Românca a avut o ieșire nervoasă în timpul unui dialog cu antrenoarea Justyna Jegiolka.

Miki a cerut intervenția antrenoarei în setul decisiv al înfruntării cu letona Ostapenko. Dialogul dintre cele două este unul incredibil:

Buzărnescu: Ce?!
Jegiolka: E bine, bine. Continuă!
Buzărnescu: Poți spune mai multe?
Jegiolka: Da, sigur că pot.
Buzărnescu: Bine, pentru că nu mă ajuți deloc.
Jegiolka: Trebuie să servești bine. Dacă nu te simți sigură, trimite lovituri de forehand spre corpul ei.
Buzărnescu: M-am săturat de toată lumea care își dă cu părerea despre tenis. Cum să servești, unde să servești. Ar trebui să joace ei în locul meu. 

Justyna Jegiolka (27 de ani) este o fostă jucătoare de tenis din Polonia. Cea mai bună clasare din carieră a fost în octombrie 2014, locul 298 WTA.

Citește și:

Cronica înfruntării dintre Mihaela Buzărnescu și Jelena Ostapenko

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  14 Februarie 2019, 05:24

Cu o antrenoare slaba performantele vor fi in consecinta, adica de locul 200 - 300, nu de 20-30, pe unde este Miki inca in prezent !

mosvasile
mosvasile  •  13 Februarie 2019, 09:52
Postat de argus pe 12 Februarie 2019, 19:57

Asta "da", inconstienta si lipsa de bun simt! Cum mama naibii sa-i replici celei pe care ai ales sa-ti fie antrenoare, ca "...M-am săturat de toată lumea care își dă cu părerea despre tenis. Cum să servești, unde să servești. Ar trebui să joace ei în locul meu"? Pai, in mintea (?) ei, antrenorul personal (ales de ea!) este asemanat cu "toata lumea..."? Nu ar trebui sa fie "mai destept, mai priceput si mai lucid asa incat pe parcursul jocului sa poata sa o ajute, sa aduca corectii in jocului elevei? Absurdul rabufnirii prin "ar trebui sa joace ei in locul meu..." ca replica la remarca antrenoarei "...trebuie să servești bine..." (formularea corecta, fara menajamente, ar fi fost: "servesti catastrofal"!) este evident, lipsa de realism si totodata, bun simt! Va sa zica, cu subiect si predicat, antrenoarea ta este "ca toata lumea..." si, in loc de a-ti da sfaturi, sa joace ea in loc..."! Ca este si demagog, rezulta din "autocritica" (pe jumatate" dupa meciurile pierdute in FED Cup), recunoascand ca servicul trebuie imbunatatit fiind in rest "multumita de jo...". Acum, la Doha, s-a vazut nu numai ca nu l-a imbunatatit, dar se mai si revolta cand i se spune ca are probleme cu el! Tine-o tot asa Mihaela si, din pacate, vei culege roadele propriei nesabuinte!

Poloneza aia nu este numai antrenoarea lui Buzarnescu!Are mai multe jucatoare!Buzarnescu nu are bani ca sa isi permita un antrenor personal si probabil ca nu are nici maseur si nici alt staff!Spre comparatie, Simona isi permitea sa il plateasca pe Darren Cahill cu un milion pe an!

nefertem
nefertem  •  12 Februarie 2019, 22:18

Doar mie mi se pare bizar ca la nivelul asta sa ai o "antrenoare" mai tanara decat tine?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează