SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA 3-2 // FED CUP

VIDEO Mircea Badea, reacție DEPLASATĂ după semifinala Fed Cup: „Să vă răspund la întrebarea perfect cretină: «De ce a pierdut România cu Franța?»”

Mircea Badea a vorbit despre meciul Franța - România 3-2, din semifinalele Fed Cup
Mircea Badea a vorbit despre meciul Franța - România 3-2, din semifinalele Fed Cup

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 09:23

Mircea Badea, moderatorul emisiunii „În Gura Presei”, de la Antena 3, a vorbit în noaptea de marți spre miercuri despre duelul Franța - România 3-2, din semifinalele Fed Cup.

Pe un ton ironic, Mircea Badea s-a arătat indignat de faptul că meciul desfășurat week-end-ul trecut beneficiază în continuare de o atenție mare din partea media, la mai bine de 48 ore după încheierea lui.

În monologul său, jurnalistul Antenei 3 consideră că deznodământul confruntării din Fed Cup era unul previzibil, acesta adăugând că nu-i înțelege pe cei care sperau că România va reuși să obțină calificarea în finală.

 „Eu nu sunt pasionat, pe mine nu m-a interesat. Am văzut niște secvențe oribile, am văzut pe un Emil Boc foarte mic, cu o tobă mare, sprijinită pe o burtă și mai mare. N-am putut să mă uit.

Pe bune, unii se întreabă zile la rând de ce a pierdut România semifinala cu Franța? Zici că a jucat România la fotbal cu Insulele Feroe și se întreabă oamenii de ce a învins Insulele Feroe pe România. 

Pe bune? Răspunsul la întrebarea pefect cretină «de ce România a pierdut cu Franța?» e pentru că România a jucat cu Franța! Dacă România ar fi jucat în semifinala Campionatului Mondial de Fotbal cu Germania, s-ar mai fi întrebat unii zile la rând de ce a pierdut România cu Germania? Poate pentru că România a jucat cu Germania, nu?”, a spus Mircea Badea, la emisiunea sa. 


Declarațiile lui Mircea Badea despre Franța - România, de la minutul 26:48 la minutul 30:48

Întâlnirea din sala Kindarena din Rouen a fost câștigată la limită de Franța, 3-2, diferența fiind făcută în meciul decisiv de dublu, unde Simona Halep și Monica Niculescu au pierdut duelul echilibrat cu perechea Kristina Mladenovic/Caroline Garcia, scor 7-5, 3-6, 4-6.

Citește și: „Ultrasul” Emil Boc, interviu în exclusivitate pentru GSP.ro după show-ul de la Fed Cup: „Toți românii au de învățat de la Simona Halep!” » Cum a descris meciul cu Garcia + ce l-a uimit la Rouen

Vezi și: VIDEO Ilie Năstase, gest lipsit de fair-play filmat în Piața Victoriei: cum a ales să se răzbune pe Traian Băsescu, rival la alegerile europarlamentare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  28 Aprilie 2019, 10:17

*** asta, care considera ca are experienta in toate(imi aduc aminte acu` cativa ani cand intr-o emisiune a zis ca el e prea batran sa inghita zvonuri ca pelicanul...si avea 38 de ani!) i se acorda prea multa atentie!el are impresia ca functioneaza ca la el cu Teddy motociclistu`! a luat bataie pentru ca se batea cu Teddy, asta era raspunsul la intrebarea *** "de ce a luat Badea bataie?"! lasa tenisul ca nu e de tine! se joaca altfel decat jocul *** sefului pe care il practici tu la Antena, mai Badica!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1020342278057950
Maria Rusu  •  25 Aprilie 2019, 08:15

*** ***! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  24 Aprilie 2019, 18:21
Postat de Soos Vilmos pe 24 Aprilie 2019, 13:12

Daca mai avea cineva vreo indoiala privind acest individ ***, poza de mai sus cred ca o risipeste pe deplin.

Daca spun ca sunteti niste *** este vulgar sau jignitor sau este trista realitate ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează
Close