SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

VIDEO Moment straniu » Serena Williams s-a blocat și a părăsit sala de conferințe când a fost întrebată de Halep: „Las-o așa. Ieșirea e în direcția aia”

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 august 2019 09:30

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a abandonat la scorul de 4-6 în fața cehoaicei Marie Bouzkova (21 de ani, 91 WTA) și a ratat o nouă confruntare cu Serena Williams (37 de ani, 10 WTA).

Halep și Serena s-ar fi putut înfrunta în semifinalele Rogers Cup. Înainte de a afla deznodământul „sfertului” în care a fost implicată Simona, americanca a oferit un moment ciudat în conferința de presă. 

Serena tocmai o eliminase pe Naomi Osaka, scor 6-3, 6-4, răzbunând astfel finala pierdută în 2018 la US Open. Întrebată dacă ar vrea ca în semifinale să reediteze și finala de la Wimbledon 2019, Williams s-a blocat: „Ar fi grozav. Da, nu am putut juca... Bine, o să las asta așa. O să ies în direcția aia”, a spus americanca, gesticulând confuză.

Video cu reacția Serenei

VIDEO Simona Halep s-a accidentat și s-a retras în „sferturile” Rogers Cup! Motivul OFICIAL al abandonului și prima reacție a româncei

Playtech: ȘOC! Ce a vorbit Putin la telefon cu Olaf Scholz. Anunț de ultimă oră, SE SCHIMBĂ TOTUL


Comentarii (11)
504607829704757
Cornel Bradu  •  10 August 2019, 20:46
Postat de Adrian Fulgos pe 10 August 2019, 19:01

Aş fii curios de unde ai scos-o pe asta cu ambasada americană? Ca si cum aia de acolo n-ar avea alte interese decit tenisul. In alta ordine de idei daca tot îl impersonezi pe marele Țuțea, de ce nu te-a impresionat talentul lui mai mult? Te-ar fii ajutat sa scrii si tu mai corect in româneşte.

Domnule Pierre Tzutzea sunteti bolnav de mitul conspiratiei mondiale impotriva Romaniei. Legati niste rezultate sportive de intelegeri cu ambasadele straine si altele in aceeasi nota. Referitor la Ilie Nastase sunt curios la ce vanzare de meci va referiti, pentru ca in ciuda eforturilor constante pe care le face omul Nastase, dupa 1990, de a-si dezamagi conationalii prin ce spune si ce face, romanii ii vor fi recunoscatori si indatorati cel putin pentru finala de la Wimbledon, 1972 cu Stan Smith, considerat multi ani cel mai frumos meci din istoria tenisului mondial. Le cautati si le gasiti pe toate in extra negru cu o sarguinta demna de o cauza mai buna.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  10 August 2019, 19:01
Postat de Pierre Tzutzea pe 10 August 2019, 10:42

faptele vorbesc altcumva. ambasada americana la meciul dintre help si williams afirma ca nu au o favorita. america? isi apara jucatorii ei este o lege nescrisa . toate astea m-au pus pe giduri. a urmat meciul si peste 40 de greseli nefortate ale serenei. sa nu spuna nimic ca a dorit sa se termine meciul repede? si iat-o acum trecind ca vijelia prin osaka. halep a jucat cu un non combat. interesele mari de care nu mai vorbesc in a da curaj romaniei sa mai contribuie cu ceva asa cum a vindut nastase meciul de cupa davis in anii comunistilor. da halep este in mina unor comercianti si politicieni care speculeaza totul.. daca ar fi jucat si ar fi pierdut ceea ce sint sigur ca s-ar fi intimplat si chiar la un scor rusinos ar fi cazut tot succesul din anglia. oricum lumea a fost nedumerita si a facut judecati. asa ca doar in tari primitive mai faceai o petrecere nationala cu primeii pentru halep cea care spuna alaturi de tatuca ca romania nu a facut nimic pentru ea. sa va aduc aminte un moment comic . la campionatul mondial de fotbal cindva tinut in japonia si coreea americanii au cistigat un meci cu mexic la scor. stiti ce i-a revoltat pe mexicani? ca americanii nu au facut hora de bucurie. au plecat ca si cum a fost firesc sa ii invinga. de luat aminte.

Aş fii curios de unde ai scos-o pe asta cu ambasada americană? Ca si cum aia de acolo n-ar avea alte interese decit tenisul. In alta ordine de idei daca tot îl impersonezi pe marele Țuțea, de ce nu te-a impresionat talentul lui mai mult? Te-ar fii ajutat sa scrii si tu mai corect in româneşte.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  10 August 2019, 18:52
Postat de st.il. pe 10 August 2019, 17:51

Cum Dumnezeu reușește această femeie să se ferească de cârcei, dureri la tendoane sau la șale ?. Toată "lumea bună" a tenisului românesc a făcut bășcălie de ea, fără să fie..."banată" !...Poate-i dă oarece sfaturi/rețete și ...campioanei noastre mult premiate !...

Simplu. Genetic Serena este o forță a naturii din punct de vedere fizic. Si nu numai. "Campioana noastra mult laudata" compenseaza handicapul fizic prin alte calitați, cum ar fii inteligenta, talent, determinare, samd. Bravo la amîndouă.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează