SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

VIDEO Monica Niculescu, eliminată la Doha » Caroline Wozniacki a învins-o în două seturi în optimile turneului

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 19:47

Monica Niculescu, 30 de ani, locul 92 WTA, a pierdut în optimile de la Doha cu liderul mondial Caroline Wozniacki, 27 de ani, scor 5-7, 1-6. Dacă ar fi învins Niculescu, Simona Halep ar fi deveni numărul 1 WTA. 

 

Primul set al partidei a fost unul extrem de tensionat, cu o răstunare spectaculoasă de scor. Wozniacki a condus cu 4-1, dar Monica Niculescu a revenit și a egalat scorul, având o evoluție entuziasmantă. Jucătorea noastră a servit la 5-4 pentru a câștiga setul, dar daneza a revenit și a luat primul set, 7-5.

În setul doi, Monica Niculescu a avut o cădere în joc, iar Wozniacki a profitat. A făcut două break-uri și s-a impus categoric, 6-1, după un set care a durat 33 de minute.

 

 

 

 

 

Românca are un bilanț dezastruos în raportul meciurilor directe cu Wozniacki: daneza are 8 victorii, iar Niculescu nu a câștigat nici măcar o dată. Ultima oară, cele două s-au întâlnit în primăvara lui 2017, la Madrid, când Wozniacki s-a impus în trei seturi.

Monica Niculescu a ajuns în optimi după două reveniri spectaculoase reușite în fața Mariei Sharapova și Magdalenei Rybarikova. 

Wozniacki a început fără emoții parcursul de la Doha și a învins-o categoric în turul secund pe Carinna Witthoeft, scor 6-2, 6-0.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
861553623922104
Gigel Borcanel  •  15 Februarie 2018, 20:55
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ungure (sau unguroaică, poate ne comunici odată şi ce sex ai), iar ne dovedeşti că pe lângă faptul că eşti .... (ceea ce ştiam deja), eşti şi ipocrit. Celălalt idol al tău, rusoaica cea dopată, urla ca Tarzan, dar probabil că celorlalte jucătoare le place, îşi imaginează că sunt la picnic în pădure şi se aud maimuţele din copaci ...

respect2014
respect2014  •  15 Februarie 2018, 20:15

Comentariul de mai jos era pentru @tihi.

respect2014
respect2014  •  15 Februarie 2018, 20:13
Postat de dinamo_fan pe 15 Februarie 2018, 20:02

***

Sunt curios daca poti sa treci peste problemele tale si poti purta o conversatie normala. Mai ales ca discutam despre Monica pe care in teorie nu o urasti din suflet. E adevarat. Dupa faza aia, Monica s-a stins si Caroline a defilat. E adevarat si ca e mai buna ca Monica si probabil o batea si fara sa faca scena aia. Dar am o intrebare pentru tine. De fapt doua. Exista posibilitatea ca si in finala la Australian cand s-a dat lovita sa fi fost tot o schema ca sa o scoata din mana pe Simona? Ca era aexact acceasi situatie. Pierdea grav. Si a doua...daca era vorba de Masa mai avea sange sa se duca la arbitru. Si recunoaste ca aia pe langa Monica e ca sirena din port pe langa soneria de la usa. E? Ia sa vedem.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close