SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

VIDEO Rafael Nadal, iritat la conferința de presă de la Londra: „O întrebare de rahat!” versus „Aștept scuze!”

Articol de - Publicat marti, 12 noiembrie 2019 11:49

Liderul mondial Rafael Nadal a fost învins în primul meci de la Turneul Campionilor, iar la discuția cu jurnaliștii a primit o întrebare care l-a enervat. 

Rafael Nadal a debutat luni seară la Londra cu o înfrângere în fața lui Alexander Zverev. Germanul s-a impus cu 6-2, 6-4, bifând prima victorie în fața spaniolului din șase partide disputate. Liderul mondial are unele probleme fizice, având o ruptură la mușchii abdominali pe care a căpătat-o la turneul Masters de la Paris. După înfrângerea în fața lui Zverev, Nadal, care luna trecută s-a căsătorit cu Maria Perello, a avut parte de un schimb dur de replici cu un jurnalist prezent la Londra. 

- Ai jucat de multe ori scurt în această seară, nu știu de ce. Căsătoria e un lucru important pentru mulți oameni, aș vrea să știu dacă acest moment din viața ta te-a distras în vreun fel de la tenis? 
- E o întrebare serioasă? OK, dacă e așa, e o mare surpriză că mă întrebi așa ceva, mai ales că sunt cu aceeași față de 15 ani și am avut o viață normală și stabilă. Nu contează dacă există un inel pe deget sau nu. Sunt un om normal. Poate pentru tine e, de câți ani ești căsătorit? 

- De 30 de ani. 
- Și înainte? 

- Cinci ani. 
- Ahh, poate nu ai fost sigur de alegerea ta. OK, să trecem la întrebările în limba spaniolă pentru că asta e un rahat. Îți mulțumesc! 

Cel care a purtat acest dialog cu Nadal este italianul Ubaldo Scanagatta. Jurnalistul, care are 70 de ani, scrie și produce conținut video pentru site-ul ubitennis.com, el fiind unul dintre ziariștii prezenți la toate turneele importante și fiind recunoscut pentru întrebările sale care aduc zâmbetul pe buzele jucătorilor. 

Site-ul spaniol puntodebreak.com a vorbit cu italianul, iar acesta a spus că așteaptă scuze din partea lui Nadal.  

„Sunt foarte dezamăgit de tot ce s-a întâmplat pentru că am o relație bună cu Rafa. E un tip agreabil, îmi place mult și nu am avut probleme cu el până acum. Întrebarea mea era una inocentă. Oricine e logodit cu cineva atâta timp știe că momentul nunții e unul special”, a spus Scanagatta pentru sursa citată.  

„Faptul că a spus că întrebarea mea e un rahat mi se pare deplasat și nu accept acest lucru de la nimeni, nici măcar de la Nadal. Poate că era nervos pentru că a pierdut meciul, dar nu înțeleg de ce mi-a răspuns așa. Sper că o să-mi ceară scuze pentru că nu merit un astfel de tratament”, a continuat jurnalistul. 

El spune că nici ceilalți reporteri prezenți la Londra nu au considerat întrebarea lui deplasată.  

„Nu am avut intenții ascunse. A fost o întrebare normală. Rafa e un băiat inteligent și cred că până la urmă o să-și ceară scuze”, a încheiat Ubaldo Scanagatta. 

Nadal, care este în luptă directă cu Novak Djokovici pentru primul loc în ierarhia mondială la acest turneu, îl va întâlni în meciul al doilea de la Londra pe Daniil Medvedev, pe care l-a învins de două ori în acest sezon, în finala de la Rogers Cup și în cea de la US Open. 

VEZI ȘI: 

GALERIE FOTO // Marius Copil va avea un copil: „Îl aștept cu entuziasm” » Cum arată superba lui iubită

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
burgman
burgman  •  12 Noiembrie 2019, 14:30

Un dialog normal, fără nimic deplasat. Pentru ce să aștepte scuze?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează