SPORTURI  »  TENIS  »  ATP CINCINNATI

VIDEO Replica genială dată de Darren Cahill lui Roger Federer, după ce elvețianul a comis-o la interviu: "Avem 5 copii împreună" :D

FOTO: Instagram Darren Cahill
FOTO: Instagram Darren Cahill

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 august 2018 18:03

Roger Federer (37 de ani, 2 ATP) și Stan Wawrinka (33 de ani, 151 ATP) au oferit un meci pe cinste în sferturile turneului Masters 1000 de la Cincinnati. Federer s-a impus în trei seturi, scor 6-7, 7-6, 6-2, după o partidă superbă care a durat două ore și 19 minute. 

La unul dintre interviurile acordate după meci, Federer a vorbit despre relația grozavă pe care o are cu compatriotul său: "Mă știu cu Stan de atât de mult timp, avem cinci copii împreună. Separat, vreau să spun", a fost replica cu care Federer a stârnit hohote de râs din partea jurnaliștilor.

Aflat la Cincinnati, Darren Cahill i-a oferit o replică pe cinste lui Roger Federer: "Du-te cât mai repede în vestiar până nu intri în și mai multe probleme!", i-a transmis australianul lui Federer.

Stan Wawrinka a fost căsătorit cu Ilham Vuilloud, dar au divorțat în 2015, după 6 ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fetiță de 8 ani, Alexia. În prezent, "Stanimal" se află într-o relație cu tenismena croată Donna Vekici, 22 de ani, 42 WTA.

Federer este însurat cu Mirka, cei doi având împreună patru copii - două seturi de gemeni: Myla Rose și Charlene Riva, Lenny și Leo.

Vezi și: VIDEO 10 ani de la prima încoronare a lui Nadal în fruntea ATP » Ibericul continuă să domine și azi circuitul masculin

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  18 August 2018, 19:59

Dousa seturi de gemeni. Frumos. Cand se intra in decisiv?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează