SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2016

VIDEO Șarapova a cîștigat raliul anului la Australian Open! Roger Federer a sărit din scaun la vestiare, de lîngă Dimitrov! Imagini incredibile

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 08:32

Maria Șarapova a fost împinsă să joace trei seturi împotriva americancei Laureen Davis, calificîndu-se, totuși, în optimi, scor 6-1 6-7 (5-7) 6-0.

A fost o seară încinsă pe Margaret Court Arena, atît din cauza temperaturilor foarte ridicate de la Melbourne, cît și datorită punctelor incredibile din meci!

Unul dintre aceste puncte a fost un raliu de 27 de lovituri, la mingea de 5-4, în tiebreakul celui de-al doilea set. A fost un raliu imens, încheiat cu o greșeală neforțată a americancei. IATĂ PUNCTUL

La cabine, Roger Federer aștepta să se termine meciul rusoaicei, pentru a intra pe teren împotriva bulgarului Grigor Dimitrov și urmărea meciul la televizor.

Raliul senzațional l-a făcut pe elvețian să sară din scaun! Interesant este că elvețianul a văzut punctul alături de Dimitrov, fostul iubit al Mariei, care nu este prea bucuros că rusoaica a cîștigat punctul.

Iată imaginile din vestiar:

 Varianta scurtă:

Varianta lungă:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
unrealu
unrealu  •  24 Ianuarie 2016, 22:03

https://dexonline.ro/definitie/raliu

steaua.libera
steaua.libera  •  22 Ianuarie 2016, 17:42

Federer si Baby Federer. Frumos ca au vizionat meciul impreuna, e impresionant sa vezi 2 adversari ca stau la vestiare impreuna si vorbesc, rad etc.

catalynn
catalynn  •  22 Ianuarie 2016, 17:15

Grețoasă rusoaica asta cheală si buhăită cu zbieretele ei ... In plus, daca tot te-ai uitat la un bulgar, sa te mai si lase ăla cu ochii in soare!? Mai mare jena si rușinea ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează