SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

VIDEO+FOTO Scene incredibile la FED Cup » Năstase a fost dat afară din arenă și a sărit la bătaie: "Care dracu' e problema ta! C***a dracului!" + Konta a plecat la vestiare în lacrimi!

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor +20   FOTO
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 15:17

Meciul dintre Sorana Cîrstea și Johanna Konta a fost întrerupt la scorul de 3-1 pentru româncă în setul al doilea, după incidente în care a fost implicat și Ilie Năstase. Partida s-a reluat cu greu și Konta s-a impus în două seturi, 6-2, 6-3 (Detalii AICI).

Căpitanul echipei de FED Cup a României, Ilie Năstase, a fost evacuat de pe teren după un conflict verbal cu arbitrul de scaun și cu persoanele aflate pe banca Marii Britanii.

Președintele FRT, George Cosac, a anunțat oficial că Ilie Năstase va fi suspendat pentru meciurile de mâine din FED Cup.

Meciul a fost întrerupt pentru limbaj ofensator, conform verdictului oficial. Reporterii Gazetei aflați la arena din Mamaia spun că Ilie Năstase a întrebat-o pe arbitrul de scaun "What's your fucking problem?" (n.r. "Care dracu' e problema ta?") și i-a transmis că "nu mă înveți tu pe mine tenis".

Încercând să ia apărarea publicului român, căpitanul nejucător al României a mai spus: "Normal că vorbesc, nu suntem la operă aici!".

Mai mult decât atât, acesta le-a adresat injurii Johannei Konta și unei antrenoare britanice, cărora li s-a adresat cu apelativul "you fucking bitch" (n.r. "c***a dracului"). Konta a început să plângă din cauza celor întâmplate și a scandărilor ostile din tribună și meciul a fost întrerupt:

"În momentul în care s-a întrerupt jocul, arbitrul și britanicii spun că Ilie Năstase ar fi zis ceva nepotrivit. Dar Johanna a început să plângă mai tarziu. Probabil suntem considerați o națiune mică, dar nu vom lăsa capul plecat"
George Cosac, președinte FRT

Ilie Năstase a sărit la bătaie

În timp ce era evacuat din arenă, Ilie Năstase a trecut prin fața jurnaliștilor britanici, cărora le-a transmis că sunt "proști" și a insultat-o pe Eleanor Crooks, corespondentul Press Association Sport tennis la FED Cup, căreia i-a transmis că e "urâtă și proastă".

Jurnalista îl filma pe Năstase și cei doi au intrat într-un schimb de replici foarte agresiv.

Năstase: "Ești urâtă și proastă, de ce mă filmezi pe mine?

Crooks: "Asta e meseria mea"

Năstase: "Tu n-ai nicio meserie, ești o proastă!"

Năstase a devenit apoi violent, lovind microfoanele cu mâna și a fost oprit cu greu să nu o bată pe jurnalista britanică. "Voi, englezii, credeți că puteți să faceți orice!", a mai strigat fostul tenisman.

"În numele echipei vă rugăm să nu mai înjurați, vorbiți frumos, pentru că o să ne descalifice și nu mai putem face nimic. Trebuie să ne respectăm, să existe fair-play și să jucăm. E doar un meci de tenis și meciul se joacă pe teren. Vă rog frumos să respectați ambele jucătoare și echipa adversă. Vă rog mult"
Simona Halep către public, la microfonul arenei din Mamaia

Citește și alte știri despre scandalul cu Ilie Năstase: 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (174)
danut1971
danut1971  •  23 Aprilie 2017, 11:58
Postat de adytzu2009 pe 23 Aprilie 2017, 03:57

De abia astept sa te faca unii nespalat, ***, cersetor! Tu neavand nici o vina...

de ce sa fie la arest nebunule?ca si-a aparat onoarea?felicitari si bravo nastase

danut1971
danut1971  •  23 Aprilie 2017, 11:57

simona o va zdrobi astazi pe unguroaica plangacioasa ce s-a transformat in englezoaica

danut1971
danut1971  •  23 Aprilie 2017, 11:55

bravo si felicitari nastase! rusineee itf

Vezi toate comentariile (174)
Comentează