SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

VIDEO Scene REPROBABILE! Sloane Stephens și adversara ei, la un pas de încăierare: "C***a dracului! A încercat să mă lovească"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 17:34

Americanca Sloane Stephens (9 WTA) și rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (39 WTA) s-au contrat pe toată durată înfruntării din turul I de la Beijing, încheiată cu victoria americancei, scor 6-7, 6-4, 6-4.

1. Primul moment tensionat: în actul secund, la scorul de 5-2 pentru Sloane, adversara a cerut intervenția medicului, acuzând dureri la spate. Americanca a fost sigură că rusoaica se preface și a mers să discute cu arbitrul de scaun, Jenny Zhang. Pavlyuchenkova s-a implicat și ea în schimbul jignitor de replici, care a fost la un pas să degenereze. A fost nevoie ca Zhang să coboare din scaun și ca supervizorul să intervină rapid. 

clipboard01

2. Spiritele nu s-au calmat. La scorul de 3-0 în decisiv, o minge a rusoaicei a trecut aproape de Stephens. Camerele video au surprins reacția numărului 9 WTA, care s-a întors cu spatele și a răbufnit cu fața spre tribună: "C***a dracului! A încercat să mă lovească".

Sloane a avut nervii mai tari în decisiv și a obținut prima victorie pe tărâm asiatic din 2015. În turul secund o va înfrunta pe chinezoaica Sasai Zheng (68 WTA).

Vezi și: Simona Halep are probleme mai serioase decât par?! 5 momente îngrijorătoare: de la "am înțepenit sub duș" la retragerea de la WTA Beijing

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (14)
1697285073818319
Gabriel Iacobescu  •  01 Octombrie 2018, 18:01

Râde ciob de oală spartă.

maxp
maxp  •  01 Octombrie 2018, 11:26

Daca zicem ca nu e normal comportamentul lui Stephens suntem rasisti? Sau simplul conflict a izbucnit pe motive rasiale? Da' hai sa zicem o chestie intr-adevar aparent rasista dar aparent deloc falsa: cel putin in tenis, mai ales cel feminin, observ ca sportivele de culoare creeaza extrem de multe probleme.

cobra_z
cobra_z  •  01 Octombrie 2018, 09:18
Postat de ando89 pe 30 Septembrie 2018, 19:22

Este atât de mult stres în aer. Plus conflictualitate. După opinia mea, bărbații sunt de vină.

ai dreptate din multe puncte de vedere ;) si umoristic facand referire la comportamentul si declaratiile serenei dar si realistic avand in vedere ca sportivele de azi isi injecteaza testosteron (hormoni barbatesti) la greu ...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează