SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

VIDEO Serena Williams, după eliminarea de la Australian Open: „O atitudine neprofesionistă! Sunt prea bătrână pentru a mai face așa ceva”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 08:52

Serena Williams (38 de ani, 9 WTA) a fost eliminată în această dimineață în turul III al turneului de la Australian Open. Americanca a pierdut în fața chinezoaicei Qiang Wang (28 de ani, 29 WTA), scor 4-6, 7-6, 5-7. 

La conferința de presă de la finalul partidei, Serena și-a reproșat atitudinea avută pe durata meciului: „Am avut o atitudine neprofesionistă”, a fost concluzia jucătoarei de 38 de ani. 

„Nu am cum să joc așa, pur și simplu. Nu am voie să mai repet asta. E neprofesionist, nu e deloc grozav ce am făcut. Sunt prea bătrână și experimentată pentru a juca așa într-un turneu atât de important. Nu am scuze, nu există niciun motiv pentru care am jucat așa. 

Cu siguranță, voi merge la antrenamente încă de mâine pentru a mă asigura că nu voi mai repeta vreodată această prestație”, a spus Serena, care ratează o nouă șansă de a egala recordul lui Margaret Court, cea care s-a impus de 24 de ori în turneele de Grand Slam. Serena are 23 de titluri de Mare Șlem. 

56 de greșeli neforțatea avut Serena în meciul cu Qiang Wang

  • foto: Guliver/Getty Images

Vezi și: 

VIDEO Serena Williams, eliminată de la Australian Open! Chinezoaica Qiang Wang produce surpriza și îi spulberă americancei visul de a o egala pe Margaret Court

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
fan_legende
fan_legende  •  25 Ianuarie 2020, 02:24

***, ăștia care o trimiteți voi pe Serena acasă, că tot d-ăștia ș-alte voi l-au înjurat și pe Hagi și pe Mutu și pe toți sportivii noștri de referință...mai aveți puțin și, bineînțeles că veți fi prezenți cu *** vorbe și despre Messi și despre Ronald, că...na...și ei vor ajunge la vârsta la care nu vor mai fi ce au fost, sau ce sunt actualmente. Dacă vă scoate cineva la tablă, să mor de nu sunteți numai bombardieri si regi pĂ România...alde abi (***) talent. Eu sunt convins că nici vânzători de ziare nu sunteți...***b care sunteți, unde vă suflă vantu'-n buzunare de când vă știți și faceți chetă la o țigară... Măcar de ați avea *** decența să stați potoliți fără să comentați... ***!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mutu57
mutu57  •  24 Ianuarie 2020, 22:19
Postat de Nicu Druma pe 24 Ianuarie 2020, 18:18

realdeal, tu ce legatura ai cu tenisul, hatere?Ai verificat vreodata clasamentele all-time la titluri de GS? In primul rand ca Steffi are doar 22, iar Serena are deja 23, deci pe Steffi a depasit-o de acum 3 ani, nu doar a egalat-o. In al doilea, Margaret Court are 24 de titluri dar este cunoscut si recunoscut de WTA ca 3 dintre cele 24 de titluri sunt dinainte de era open, adica de pe vremea cand la Melbourne nu venea sa joace mai nimeni din afara Australiei. Era open presupune si tabloul de 128 de jucatori. Deci Court a castigat de 3 ori un fel de campionate natioanel are Australiei. Chiar si asa, dupa deschiderea erei open, in primii 5-10 ani, mai bine de 50% dintre jucatorii mari din perioada respectiva nu jucau in Australia pentru ca era prea departe si nu aveau chef sa se deplaseze. Si in al treilea, indiferent ce rezultate va mai avea Serena, va ramane in istorie drept cea mai mare jucatoare, oricat ne-ar conveni noua sau nu. Mai ales ca ea a avut si perioade foarte lungi de accidentari. Performantele ei nu vor mai fi egalate curand de cineva. Poate copila asta, Cori Gauff, cine stie? Sau si la ea vei sta cu inima cat un purice?

Va ramane in istorie si ca prima jucatoare care a refuzat un test anti-doping si nu a fost penalizata in nici un fel. Si ca jucatoarea care a injurat arbitri ca la usa cortului, fara vreo consecinta serioasa. (Nastase a injurat-o pe capitana echipei de fed Cup a angliei si a fost suspendat mai multe luni.) Nu e de ajuns sa dat tare in minge. Trebuie sa ai si un pic de bun simt.

1089398547813530
Florian Silaghi  •  24 Ianuarie 2020, 21:39

O inculta cu bani.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează