SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

WTA CINCINNATI // VIDEO Simona Halep s-a antrenat alături de Darren Cahill

Articol de GSP - Publicat luni, 12 august 2019 23:54

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a efectuat luni primul antrenament de la sosirea la Cincinnati. 

Surpriza a fost reprezentată de faptul că românca l-a avut drept partener de antrenament pe australianul Darren Cahill (53 de ani).

Fostul ei antrenor a îndrumat-o cu sfaturi la sesiunea de pregătire luând însă parte și Daniel Dobre, actualul antrenor al Simonei Halep. 

Darren Cahill a antrenat-o pe Simona Halep între 2015 și 2018, cei doi despărțindu-se în luna noiembrie a anului trecut, după ce australianul a invocat unele motive personale. Totuși, cei doi au rămas în relații excelente și au declarat la unison că nu exclud să colaboreze din nou în viitor.

Darren Cahill a fost prezent în anturajul Simonei Halep și la Wimbledon, acolo unde românca și-a trecut în palmares, în urmă cu o lună, cel de-al doilea său trofeu de Mare Șlem.  

Românca a abandonat în meciul de la Toronto cu Marie Bouzkova (21 de ani, 53 WTA), la scorul de 4-6 în primul set. Durerile de la tendon au împiedicat-o să ducă meciul la bun sfârșit, prezența la turneul de la Cincinnati fiind încă sub semnul incertitudinii.  

Vezi și:

WTA CINCINNATI // Situația Simonei Halep este incertă: „Voi face un antrenament și voi vedea cum va rezista piciorul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
lapusneanul
lapusneanul  •  13 August 2019, 08:00
Postat de visinu pe 13 August 2019, 04:45

A pierdut cu Bâzdâkova

cine bre ?

visinu
visinu  •  13 August 2019, 04:45

A pierdut cu Bâzdâkova

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close