SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Simona Halep apare în reclama revoluționară promovată de Serena Williams și Nike: „Suntem făcute isterice, iraționale, nebune” » Superspotul care luptă cu sexismul și stereotipurile

Simona Halep și Serena Williams // FOTO: Guliver/Getty Images
Simona Halep și Serena Williams // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2019 10:41

Simona Halep, 2 WTA, apare în ultima reclamă a celor de la Nike, promovată de Serena Williams, 10 WTA, spot publicitar care a fost difuzat în premieră luni, la Gala Premiilor Oscar.

Scopul reclamei lansate de Nike, la 30 de ani de la apariția campaniei „Just Do It”, este acela de a promova egalitatea în sport între sexe și de a susține demersurile femeilor din întreaga lume, victime într-o luptă inegală cu prejudecățile și stereotipurile.

Simona Halep apare în spotul publicitar rupând o rachetă, în momentul în care discursul Serenei Williams ajunge în punctul în care vorbește despre furie: „Când ne enervăm, suntem făcute isterice, iraționale sau nebune”.

Reclama celor de la Nike a fost extrem de apreciată în social-media, numeroase voci fiind de părere că va deveni unul dintre cele mai puternice materiale publicitare din istorie.


*Simona Halep apare la secunda 34 a spotului

Pe lângă Simona Halep, în clip mai apar nume uriașe din sport, precum baschetbalista Candace Parker, atleta Caster Semenya, dar și întreaga echipă de fotbal feminin a Statelor Unite.

Vezi și: PREMIILE OSCAR 2019 // FOTO + VIDEO Serena Williams a strălucit la decernarea Premiilor Oscar! A impresionat asistența cu speech-ul dedicat filmului „A Star is Born”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1075702725846667
Gabriel Heinze  •  28 Februarie 2019, 00:22

O vrajeala ieftina care o scoate doar pe Serena in evidenta ca sa-si merite numai ea banii in detrimentul celorlalte fete care apar in clip . Mereu Serena vrea sa pacaleasca lumea si cu aceasta ocazie .

doze
doze  •  26 Februarie 2019, 18:54

o mizerie, curentul comunist aruncat precum praful in ochii prostilor.

2106151289628871
Mapsi Ion  •  26 Februarie 2019, 15:36

Sunt făcute isterice, iraționale ș.a.m.d. pentru că se comportă ca atare (rup racheta, se isterizează etc) nu pentru că sunt femei. Kyrgios e *** pentru că e mai brunet? De ce de Naomi Osaka nu zice nimeni ca e isterică. De fapt singura cu probleme pe tema asta e Serena. Iar despre caricatura așa-zis sexistă concluzia Consiliului Australian de Presă e că NU E discriminatorie. Nu e nimic revoluționar în clipul NIKE. E doar o tentativă jalnică de a mai smulge niște bănuți de la fraierii political corectness.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează