SPORTURI  »  TENIS  »  SYDNEY WTA

VIDEO Simona Halep explică eliminarea de la Sydney și face un anunț excelent după primul meci din 2019: "E un semn minunat!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 09:36

Simona Halep (1 WTA) a fost eliminată în turul doi de la Sydney de Ashleigh Barty (15 WTA), scor 6-4, 6-4. Românca și-a felicitat adversara la conferința de presă de după meci și e fericită că n-a simțit dureri la spate.

"A fost un meci bun, după aproape 4 luni de când am jucat ultima dată, la US Open, un meci întreg. Cred că am fost la un nivel bun azi, nu am fost inspirată la unele puncte importante. Ea a jucat foarte bine, slice-ul ei a fost foarte bun azi. A meritat să câștige acest meci, dar și eu am fost foarte aproape să câștig. Am avut multe șanse să trec în avantaj, dar nu am putut. Simt că încă nu am ritmul necesar.

Ashleigh a jucat un un tenis bun azi, ea a jucat mereu un tenis bun contra mea, toate meciurile noastre au fost foarte disputate. Azi a fost un pic mai bună decât mine pentru că are, probabil, 10 meciuri mai mult jucate decât mine anul acesta, a fost mai bine pregătită decât mine.

Simona a vorbit și despre problemele cu spatele pe care le-a avut anul trecut: "Nu am simțit nicio durere azi, sunt fericită, e un semn minunat. Acum vreau să mă recuperez și voi vedea cum mă simt mâine dimineață, asta e important.

Mi-am asumat riscul, am luat o pauză mai lungă pentru că aveam nevoie, atât mental, cât și fizic, așa că nu am așteptări, am spus mereu asta. Nu mă pot aștepta să fiu la cel mai înalt nivel acum, nu am meciuri jucate, dar tenisul meu e bun, trebuie doar să cred mai mult în mine".

"E dificil să spun cât de departe pot ajunge la Melbourne, ținând cont că nu am meciuri jucate, nu am făcut o pregătire bună. Căldura nu e ușor de suportat, așa că merg acolo, voi încerca să joc mai bine decât azi și vom vedea" Simona Halep

"Condițiile au fost dificile și azi, vântul a fost foarte puternic și nu am putut să simt mingea mereu, dar am fost amândouă pe același teren, a fost greu pentru amândouă" Simona Halep

Citește și:

SIMONA HALEP, ELIMINATĂ DE LA SYDNEY // Reacția lui Ashleigh Barty după victoria în fața Simonei: "Pare că e o diferență foarte, foarte, foarte mare! Dar mi-am învățat lecția"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (85)
ancientbeast
ancientbeast  •  10 Ianuarie 2019, 16:51
Postat de klauz pe 10 Ianuarie 2019, 07:59

Halepa a pierdut a cincea partida la rand pentru ca nu stie deloc tenis. Doar fuge in nestire si returneaza la intamplare, sa oboseasca si plictiseasca adversara. Totusi, nu antitalentul sau imens ii va pune capat carierei, ci minciuna. Halepa a mintit ca s-a acidentat la Beijing, a fost doar un pretext pentru a pune capat unui meci in care era masiv surclasata. De-aia a plecat Cahill, s-a speriat de ce minciuni e in stare. Nu a facut nici un RMN, nu a avut nici un diagnostic, nu a avut niciodata hernie de disc. Asta se cunoaste deja de toata lumea, iar procuratura chineza si WTA va fi sesizata. Cand ii vor cere sa prezinte RMN-ul, Halepa se va retrage brusc. Nici o paguba, scapam de o afoana!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1458500944477889
Paul Alupoaei  •  10 Ianuarie 2019, 11:58

vrajeala multa !!-nu era recuperata total,s-a prezentat doar ca sa nu mai piarda puncte,nu avea chef de acest meci -naaaa :))

nabucu_udun_usur
nabucu_udun_usur  •  10 Ianuarie 2019, 10:13
Postat de klauz pe 10 Ianuarie 2019, 08:05

Statistica: niciodata vreun numar unu mondial nu a pierdut in tenis CINCI partide la rand, consecutive, nici in WTA, nici in ATP. Bun, e drept ca niciodata pana acum o jucatoare atat de modesta si lipsita de tehnica si talent nu a ajuns numarul unu...

Măi *Jo hain is* matale ești conștient, ori iei ceva calmante puternice ? Las la o parte faptul că ești agramat și nu știi să folosești semnele de punctuație și formele corecte ale unor cuvinte și te întreb: Ai dovezi care să susțină acuzațiile pe care le aduci ? Ești conștient că scrii pe un site public ? Cunoști faptul că redacția GSP poate fi obligată prin Ordin Judecătoresc să-ți divulge identitatea către organele de cercetare penală ? Aici nu te cerți cu vecinul. Tocmai ai adus niște injurii și acuzații fără suport unei personalități publice. Mai bine ai pune mâna pe un Cod Penal să vezi ce vacanță te poate aștepta. Mai bine apelezi un avocat să te lămurească *** Poate scapi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (85)
Comentează