SPORTURI  »  TENIS  »  EASTBOURNE

VIDEO // Simona Halep face senzație la Eastbourne! Punct superb reușit la meciul cu Hercog

FOTO: GettyImages // Simona Halep, antrenament la Eastbourne
FOTO: GettyImages // Simona Halep, antrenament la Eastbourne

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 18:46

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Eastbourne, după victoria contra slovenei Polona Hercog și a reușit punctul zilei pe iarba din Anglia.

Vezi AICI desfășurarea partidei » Halep - Hercog

În primul set, la scorul de 4-0 pentru româncă și 40-30 în favoarea Polonei Hercog (28 de ani, locul 60 WTA), Simona a luat-o prin surprindere pe adversara sa. A reușit o „scurtă” care a restabilit egalitatea în acel game, spre deliciul publicului. Totuși, slovena a câștigat game-ul și a dus scorul la 4-1 în primul set.

În cele din urmă, românca a câștigat cu scorul de 6-1, 4-6, 6-3, după o oră și 50 de minute de joc și va juca în sferturile de finală contra nemțoaicei Angelique Kerber (31 de ani, locul 5 WTA).

Tot în „sferturi” va juca și la dublu Simona Halep, alături de Raluca Olaru, împotriva perechii Rosolska/Yang (Polonia/China)

VEZI ȘI:

Novak Djokovic nu e de acord cu modul în care se stabilesc capii de serie la Wimbledon

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  26 Iunie 2019, 19:03

Manea este un fotbalist excelent (chiar campion, cu CFR, lucru care -în teorie- ar trebui să-l ajute), sperăm ca și Contra să-l readucă la Națională, mai ales că -gata!- Gigi l-a vândut pe Benzar... Apropo, pe cine ar mai trebui să vândă (în sfârșit) Gigi ca să revină la Națională și excepționalul Mitriță? Hai România!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează