SPORTURI  »  TENIS  »  WUHAN

VIDEO Simona Halep o va întâlni pe Barbora Strycova în turul 2 de la Wuhan! Românca s-a relaxat cu chinezii: „Aici nu m-aș putea îngrășa”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 19:00

Simona Halep (6 WTA, 27 de ani) se va duela în turul 2 de la Wuhan cu Barbora Strycova (31 WTA, 33 de ani). Meciul va avea loc marți dimineață, în direct pe TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro. 

Jucătoarea noastră e favorită și prin prisma statisticii din precedentele șase întâlniri. Simona are cinci victorii cu Strycova și a pierdut o singură dată. Singurul succes al cehoaicei a fost în 2010. 

S-a relaxat în China

Simona Halep s-a relaxat în China, la Centrul Internațional de Tenis Optics Valley, după ce s-a calificat în „optimile” probei de dublu de la Wuhan. 

„În China nu m-aș putea îngrășa niciodată. Mâncarea de aici este foarte curată”, a glumit Simona Halep cu chinezii. 

Fostul lider WTA a vorbit și despre reluarea colaborării cu antrenorul Darren Cahill: „Știam 100% că Darren va reveni lângă mine cândva. Nu credeam că va fi anul acesta, dar iată că s-a întâmplat. Sunt foarte încrezătoare că anul viitor pot face din nou rezultate bune.

Citește și:

WTA WUHAN // Simona Halep, prima victorie la Wuhan! A câștigat alături de Raluca Olaru în turul I

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
104354204195252
Pierre Tzutzea  •  23 Septembrie 2019, 08:57

se vede ca nu stie cum se face mincarea in china. sa meargasa vada si licurici glasati si gindaci pane , rime pe post de snitzel, oua false si creveti pe masura. iata dece asiaticii au mare numar in cancere. poluarea si multe altele. confunda viata unor smecheri cu bani fata de animalele care lucreaza ca sclavi pe salarii de nimic. iti doresc sa stai acolo cit mai mult si sa nu te ingrasi. ce sa-i faci unde nu este minte si nu a fost data nu ai ce cere. in rest stim ca te simti perfect si poti bate pe nu stiu cine dar daca se anunta vreo bianca sau serena te ia cu dureri de la spate si glezna de la australia de cum 2 ani. te duci sa mai iei niste bani pe reclame ca aia au auzit de tine ca ai luat un grand slem si te felicita cu niste orez fals ca este la moda acolo si niste mirodenii de doi lei. bafta!

ray51
ray51  •  23 Septembrie 2019, 07:27

Glumeata fata. Starea de confort psihic o poate ajuta. Mi-as dori sa gaseasca chinezii si vreo mancare miraculoasa care sa-i 'inchida' apetitul icnitului.

1017226401642400
Giorgio Rizzo  •  23 Septembrie 2019, 03:06
Postat de idi53 pe 22 Septembrie 2019, 20:53

Indiferent cu cine joaca ,pierde din primul tur!

Te-ai aranjat pe viata, ai devenit Oracol! Uite cum vaporii de sulf te ajuta ( oare la ce?)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează