SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Tirada Serenei Williams la conferința de presă: "E scandalos! Dar femeile puternice se vor putea exprima mai bine datorită celor petrecute azi"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 septembrie 2018 02:05

Serena Williams a continuat și la conferința de presă discursul împotriva arbitrului Carlos Ramos, pe care l-a catalogat drept discriminator față de femei.

Întrebată dacă ar schimba ceva din ce s-a întâmplat la finală, Serena a replicat: "Nu știu, nu te poți întoarce în timp. Nu pot să stau aici și să spun că n-aș mai fi zis că e hoț, pentru că el mi-a luat efectiv meciul.

Dar am văzut bărbați spunându-le arbitrilor multe lucruri, iar eu sunt aici pentru a mă lupta pentru drepturile femeilor, pentru egalitate, pentru tot felul de lucruri. Și să-mi ia un game după ce l-am făcut hoț mă face să simt că e ceva sexist. El nu i-a făcut asta unui jucător când l-a făcut hoț. Nu-mi vine să cred!

Dar voi continua să lupt pentru femei, pentru noi, să avem drepturi egale. Să ne putem scoate tricoul fără să fim sancționate, e scandalos! Simt că faptul că eu trebuie să trec prin asta e un exemplu pentru următoarea persoană care vrea să-și exprime starea de moment. Femeile puternice se vor putea exprima mai bine datorită celor petrecute azi. Poate mie nu mi-a ieșit, dar următoarei persoane îi va ieși cu siguranță".

Ultimele fraze ale jucătoarei americane au fost rostite cu lacrimi în ochi, iar la finalul conferinței de presă Serena a fost aplaudată de toți jurnaliștii prezenți în sală.

Vezi și: VIDEO Serena e recidivistă! Alte 2 ieșiri necontrolate avute de-a lungul anilor la US Open: "Jur pe Dumnezeu că o să-ți îndes mingea pe gât"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
merace
merace  •  09 Septembrie 2018, 21:04

Vrea sa lupte pentru drepturile femeilor?! Inclusiv pentru dreptul lui Naomi de a avea un meci jucat calm si incheiat cu bucurie?!

merace
merace  •  09 Septembrie 2018, 21:01

Serena vrea sa transforme tot circul ei in ceva care sa para nobil... Dar mie mi se pare ca a reactionat asa in teren doar din cauza neputintei ei de a face fata jocului foarte bun al lui Naomi. Pe Mouratoglou doar Serena il poate sanctiona, fiindca gestul lui de coaching a costat-o nu atat titlul (oricum cred ca Naomi o batea), cat imaginea de jucatoare mare.

bazinga
bazinga  •  09 Septembrie 2018, 19:05

O mizerie...si ma refer aici la Williams!O ofensa la adresa tenisului,prin simpla prezenta a ***,care nu mai arata a sportiva de tenis de performanta!Acesta este adevaratul caracter al unei *** ,care nu stie sa piarda!Aroganta tipic americana si gandire comuniata-CINE NU E CU NOI,E IMPOTRIVA NOASTRA!Cum sa dai intr-un monuiment ca Williams,o mama model si o super femeie,la fel?Idoli de cauciuc,false modele de viata...***,degeaba!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează