SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Vinovată, dar arogantă » Cum i-a enervat Șarapova pe jurnaliști și pe fani: "Asta o interesa pe ea, covorul?"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 00:08

Maria Șarapova a organizat luni o conferință la Los Angeles, SUA, pentru a anunța că, în urma unui control antidoping, a fost depistată o substanță interzisă în analizele sale de sânge de la Australian Open (Detalii AICI).

Jucătoarea de 28 de ani și-a asumat greșeala, spunând că substanța - meldonium - era folosită de ea încă din 2006, dar a intrat pe lista celor interzise de la 1 ianuarie 2016, iar ea nu s-a informat cum trebuie despre update.

Șarapova a vorbit și de speculațiile apărute de când a informat că va susține această conferință, mulți jurnaliști susținând că jucătoarea de tenis își va anunța retragerea.

"Dacă mi-aș fi anunțat retragerea, n-o făceam într-un hotel din downtown LA, pe acest covor urât", a spus Maria.

Pe twitter, jurnaliștii și fanii au taxat comentariul rusoaicei: "Asta o interesa pe ea, covorul?", "Să ne spună mai bine de ce n-a știut că substanța era interzisă!", "A vrut să mute atenția de pe subiectul cu dopajul, dar n-a reușit decât să fie arogantă, ca de obicei!", "De ce și-a ținut conferința acolo dacă era așa urât covorul?".

Acesta este covorul în cauză:

Citește și:

SUSPENDARE! Federația Internațională de Tenis a luat prima măsură în cazul Șarapovei + Comunicatul WADA

ȘOCUL ANULUI în tenis » Maria Șarapova a fost găsită DOPATĂ! Ce substanță i-a pus capac rusoaicei

Vinovată, dar arogantă » Cum i-a enervat Șarapova pe jurnaliști și pe fani: "Asta o interesa pe ea, covorul?"

Eroare incredibilă a Șarapovei » Un email necitit e motivul pentru care n-a știut că substanța pe care a luat-o e interzisă!

Prima reacție după anunțul Mariei Șarapova vine de la un apropiat: "Sunt foarte surprins!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1737706433130144
Andrei Donel  •  08 Martie 2016, 20:27

Russia a trisat tot timpul dragilor

dchldiu
dchldiu  •  08 Martie 2016, 15:01

O jucatoare asa mare cu o armata de medici dupa ea, n-ar fi trebuit sa motiveze "greseala" prin neluarea la cunostinta a listei substantelor interzise din acel mail. E penibil. Stia ea ce este meldonium-ul si ca unul din multele medicamente pe care le ia contine acea substanta??? Informatia respectiva a ajuns clar la staff-ul medical al ei care a continuat cu buna stiinta administrarea medicamentului. Normal ca medicul si Sharapova au discutat acest subiect si riscurile pe care si le asuma in cazul unui control inopinat.

theopalas
theopalas  •  08 Martie 2016, 09:36

Si fanii Sarapovei sunt la fel de aroganti, ca dovada stau comentariile de aici. Asta-i *** la fund dar tot de ziaristi va legati :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează