SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2018

WIMBLEDON 2018. Acuzație incredibilă: Fernando Verdasco, blat la Wimbledon?! Alarmă cu o oră înainte de meci

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 10:27

Presa internațională dezvăluie azi că un meci de dublu de la Wimbledon ar fi suspectat că ar fi fost aranjat la pariuri. La mijloc ar fi o pereche cu un jucător celebru, Fernando Verdasco, conform directorului Federbet.

Potrivit presei din Australia, suspiciunile ar fi apărut după schimbarea cotelor. Bookmakeri Pinnacle Sports au confirmat că un meci din primul tur a fost "suspect" din cauza sumelor mari pariate.

Sam Goersall, directorul de integritate de la Pinnacle Sports, a comentat situația și a dat mai multe detalii: "Cu o oră înainte de meci au fost pariate sume de pe mai multe conturi care în trecut au mizat pe meciuri suspecte". Goresall a dezvăluit că așa a apărut o schimbare mare de cote: "A fost o nouă dovadă clară. Am urmat protocolul și am anunțat autoritățile de la Wimbledon".

Francesco Baranca, directorul Federbet, agenția mondială de monitorizare a pariurilor, a scris pe Facebook că meciul la care fac referire australienii este David Marrero/Fernando Verdesco - Leonardo Mayer/ Joao Sousa, scor 6-7 (6), 4-6, 7-6(7), 1-6.

Cine este Fernando Verdesco

Spaniolul Fernando Verdesco, 34 de ani, este clasat pe locul 34 ATP. Cea mai bună clasare a sa a fost în aprilie 2009, când a ocupat locul 7. La un turneu de Grand Slam, cea mai bună performanță a fost în 2009, când a jucat în semifinale la Australian Open.

Fernando Verdasco a câștigat turneul BRD de la București, în 2016, când a avut loc ultima ediție a turneului.

Cine este David Marrero

David Marrero, 38 de ani, este un jucător de dublu cu 14 titluri în carieră. Acesta este clasat pe locul 49 ATP, ce mai bună clasare fiind în 2013, când a fost pe 5. A câștigat Turneul Campionilor în 2013, alături de Fernando Verdasco.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
traian_v
traian_v  •  12 Iulie 2018, 00:50

Atunci meciul Halepoaicei ce a fost daca nu blat?

148819492603833
Masa Lunoor  •  11 Iulie 2018, 13:53

Pariurile sunt ultima solutie intotdeauna.

148819492603833
Masa Lunoor  •  11 Iulie 2018, 13:50

Mafia siciliană chiar dacă i se spune mafie nu inseamnă că se ocupă de pariuri In primu rand ii jicnesti si in al doilea rand exista Macao centrul si in rest brazilia,argentina ,filipine si toti părăsitii ca de-alde tine utra :D Sicilienii or aranja meciuri dap nu-s tampitzi sa joace la pariuri . In general la pariuri se falsifica meciuri mici.....iar șefimea aranjeaza finale dar NU CA SA SCOATA bani din pariuri :))))))))) Fi-v-ar jalea dulce sa va fie! M-ati albit cu pariurile astea Numai părăsitii si falimentarii isi riscă SERIOS carierele la pariuri. De onde poala mea ieșiti voi atat de civilizati eu nu stiu.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează