SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

WIMBLEDON 2018. După Federer și Nadal, și Djokovici s-a calificat în sferturi la Wimbledon » Urmează un adversar dificil pentru sârb

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2018 23:05

Manic Monday, ziua în care se dispută toate optimile de pe tabloul masculin de la Wimbledon, nu a produs mari surprize în turneul băieților. După Federer și Nadal, și Novak Djokovici (31 de ani), favoritul 12 de la Wimbledon, a avansat în sferturi.

Sârbul l-a învins în minimum de seturi pe rusul Kharen Khachanov, scor 6-4, 6-2, 6-2, după o oră și 49 de minute de joc.

Nole a avut emoții o singură dată în meci, pe parcursul primului set, când Khachanov a reușit două break-uri. Totuși, triplul campion de la Wimbledon a revenit și a câștigat setul cu 6-4.

Următoarele două manșe au fost la discreția sârbului, Djokovici impunându-se cu 6-2, 6-2.

În sferturi, Novak Djokovici se va duela cu japonezul Kei Nishikori (28 ATP), cel care azi l-a învins pe Ernests Gulbis în 4 seturi, scor 4-6, 7-6 (5), 7-6 (10), 6-1.

Citește și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  10 Iulie 2018, 01:31

Cei 3 baieti s-au prezentat cu o atitudine de zici ca erau dusi la executie. Sigur, nu e ca la fete, aici factorul fizic are o importanta deosebita, dar efectiv s-au prezentat ca niste speriati. In meciurile in care trebuie sa dai ce ai mai bun din tine. Pai cand ma gandesc la Vesely, trebuia sa-l tina doar din serviciu pe Nadal si sa loveasca tot cat mai la limita, era singura lui sansa. Primul serviciu nu i-a intrat mai deloc si a jucat tot la siguranta, practic s-a prezentat pentru o ora si jumatate de schimburi cu Nadal, nu sa-si joace sansa unei mari victorii. De ceilalti doi nici n-are rost sa zic ceva, Vesely s-a apropiat cel mai mult de nivelul adversarului, desi mentinand o distanta enorma si el.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează