SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

WIMBLEDON 2018. Nici Simona Halep nu s-a putut abține după meciul din seara asta de la Wimbledon: "Cel mai bun joc pe care l-am văzut! Respect"

Nadal și Del Potro, la finalul meciului // FOTO: Reuters
Nadal și Del Potro, la finalul meciului // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 23:05

Rafael Nadal (1 ATP) s-a calificat în această seară în semifinalele turneului de la Wimbledon pentru prima oară în ultimii 7 ani. Ibericul l-a învins pe Juan Martin del Potro după un meci fabulos, de aproape 5 ore.

Simona Halep a postat pe Twitter imediat după finalul meciului: "Cel mai bun meci pe care l-am văzut. Respect!"

Nadal s-a impus în 5 seturi, scor 7-5, 6-7, 4-6, 6-4, 6-4 și a avanasat în semifinale, acolo unde îl va întâlni pe marele rival Novak Djokovici (21 ATP), cel care l-a învins în sferturi pe Kei Nishikori. 

Ibericul a fost condus cu 1-2 la seturi, dar a luptat incredibil și și-a adjudecat următoarele două seturi, în partida ce poate fi de departe catalogată drept meciul anului în ATP.

Disputa dintre Del Potro și Nadal a fost savurată și de Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, care, la fel ca eleva sa, a avut o reacție superbă pe Twitter: "Lumea tenisului ar fi un loc mai bun dacă Del Potro și Nadal ar juca unul împotriva celuilalt în fiecare săptămână".

Tot azi, campionul en-titre Roger Federer a fost eliminat de Kevin Anderson după o altă bătălie incredibilă de 5 seturi

Semifinalele de pe tabloul masculin, Nadal - Djokovici și Isner - Anderson, vor avea loc vineri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ucluj2011
ucluj2011  •  14 Iulie 2018, 09:50
Postat de andrei.33 pe 12 Iulie 2018, 00:13

Nadal e un fenomen.

Federer este un fenomen ȘI mai mare. CEL mai mare din toate timpurile.

maxp
maxp  •  12 Iulie 2018, 10:30

Mi se pare mizerabil sa scrii despre unul din cele mai tari meciuri de la Wimbledon asociind in titlu un sportiv ce n-are nicio legatura cu acest meci. Mi se pare lipsa de respect fata de cititori, adica se sugereaza cumva ca daca nu aparea numele Simonei Halep in titlu nu interea nici *** despre meciul Nadal-Del Potro. Ceea ce e posibil, dar totusi, chiar atata respect de sine nu mai avem?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.33
andrei.33  •  12 Iulie 2018, 00:13

Nadal e un fenomen.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează