SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2022

De ce startul meciului Halep - Frech nu s-a văzut la TV

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2022 17:30 / Actualizat sambata, 02 iulie 2022 18:33

Debutul meciului Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) - Magdalena Frech (24 de ani, locul 92 WTA), câștigat de româncă 6-4, 6-1, nu s-a văzut la TV.

Fanii tenisului n-au putut urmări primele 5 minute ale duelului din turul III de la Wimbledon. Meciul a debutat la ora 17:14, dar transmisia a început abia în game-ul 3.

Suferința Mihaelei Buzărnescu la Wimbledon: „Am fisură pe menisc și pe ligamentele colaterale”
WIMBLEDON 2022
Suferința Mihaelei Buzărnescu la Wimbledon: „Am fisură pe menisc și pe ligamentele colaterale”

Turul Franței și Gauff - Anisimova au „blocat” startul meciului Simonei Halep la TV

Inițial programată pe Eurosport 1, partida a fost mutată pe Eurosport 2, unde televiziunea cu sediul central la Issy-les-Moulineaux, Franța, a continuat să redea confruntarea dintre Gauff și Anisimova până la finalul setului secund.

În acest timp, pe Eurosport 1, care ar fi trebuit să transmită cele mai importante meciuri de la Wimbledon, inclusiv pe cele ale Simonei Halep, era Turul Franței.

Simona Halep n-are loc pe Terenul Central la Wimbledon

Câștigătoarea din 2019 n-a jucat încă pe Terenul Central de la All England Club în 2022, fiind programată în primul tur pe Terenul 1, iar în următoarele două meciuri pe Terenul 2.

Ar trebui să fie Simona Halep pe Terenul Central. În 2020, turneul a fost anulat de COVID, iar Simona nu a putut juca anul trecut din cauza unei accidentări. Ash Barty a primit această onoare. Cu Ash retrasă, onoarea și privilegiul ar trebui să-i revină Simonei. A câștigat acest statut prin titlul cucerit în 2019
Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep

Citește și alte știri de la Wimbledon:

Guardian scrie că organizatorii de la Wimbledon 2022 dau afară angajații temporari folosind motive hilare, deoarece turneul suferă din cauză ca a angajat prea mult personal.

Moment colosal la Wimbledon: locul 103 și mamă a doi copii a învins locul 5 mondial! Premieră istorică

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
misu50
misu50  •  03 Iulie 2022, 08:14

As fi curios totusi sa apara o statistica cu audienta pe Eurosport la orele si zilele cand Wimbledon coincide cu Turul Frantei. Sunt fan al turului, dar nu cand e tenis.

nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  02 Iulie 2022, 18:28

Pentru francezi, Le Tour este religie

Vezi toate comentariile (2)
Comentează