SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Emma Răducanu, eliminare timpurie de la Wimbledon » Învinsă în două seturi

Emma Răducanu // foto: Guliver/gettyimages
Emma Răducanu // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2022 20:16 / Actualizat miercuri, 29 iunie 2022 20:26

Emma Răducanu (19 ani, locul 11 WTA) a fost eliminată în turul 2 la Wimbledon, după 3-6, 3-6 cu franțuzoaica Caroline Garcia (28 de ani, 55 WTA).

Emma Răducanu, favorita gazdelor și cap de serie numărul 10 la Wimbledon, părăsește ediția din acest an încă din a doua rundă.

Jucătoarea britanică nu a putut repeta performanța din primul tur, 6-4, 6-4 cu Alison Van Uytvanck, și a fost învinsă în două seturi de Caroline Garcia, jucătoare de care trecuse la Indian Wells, în martie.

Sorana Cîrstea, eliminată de Tatjana Maria în turul 2 la Wimbledon » Înfrângere de la 3-0 în decisiv
WIMBLEDON
Sorana Cîrstea, eliminată de Tatjana Maria în turul 2 la Wimbledon » Înfrângere de la 3-0 în decisiv

Emma Răducanu, învinsă de Caroline Garcia la Wimbledon

Emma a luptat în prima parte a setului inaugural, reușind să egaleze la 2 de la 0-2, dar apoi a cedat 5 game-uri consecutive. A salvat o minge de set la 5-2 pentru Garcia, dar nu a putut să o salveze și pe a doua, la 5-3.

Setul secund s-a disputat mai mult timp sub semnul echilibrului. Garcia s-a distanțat de la 3-3 cu 3 game-uri consecutive, reușind să închidă meciul la primul punct decisiv.

În turul 3, Caroline Garcia o va înfrunta pe Shuai Zhang.

Emma încheie ediția 2022 a Wimbledon cu un rezultat mai slab decât cel înregistrat în 2021, când a ajuns în a patra rundă.

Mai multe știri despre Wimbledon: 

Scandal mare provocat după victoria cu Serena Williams: „Dacă ești praf după 3 ore, nu ai cum să joci la profesioniști! Nu e corect față de mine”

Prima mare surpriză la Wimbledon: favorita #2, eliminată în turul secund!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
inshallah
inshallah  •  30 Iunie 2022, 16:09

one tournament wonder, inca o dovada

rav410wrc
rav410wrc  •  29 Iunie 2022, 22:31

Ea e peeocupata de contractele publicitare ... Tenisul a tecut pe planul sapte :(( Nici nu mai stie sa tina racheta-n mana ;)) Sa-i dea o sticluta de Dior, in locul mingii, sa vezi ce minuni stie sa faca cu ea :))

dobrin
dobrin  •  29 Iunie 2022, 21:32
Postat de Serban_radu. pe 29 Iunie 2022, 21:05

A fost prea adulata luni !!!!

Foarte bine, stiau ei spectatorii ca daca nu o aplauda luni nu mai prind ocazia...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează