SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BOGOTA

WTA BOGOTA // Ana Bogdan încheie seria negativă: victorie în 3 seturi și calificare în turul II la Bogota + Irina Maria Bara, eliminată

Ana Bogdan s-a calificat în turul II la Bogota // foot: Guliver/Getty Images
Ana Bogdan s-a calificat în turul II la Bogota // foot: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 09 aprilie 2019 21:59

Ana Bogdan, 124 WTA, a pus punct seriei negative de 8 înfrângeri și s-a calificat în turul secund al turneului WTA de la Bogota (Columbia). Jucătoarea noastră a învins-o în primul tur pe franțuzoaica Chloe Paquet, 217 WTA, scor 6-2, 6-7 (7), 6-2, după două ore și 34 de minute de joc.

Ana Bogdan a făcut un prim set extrem de solid, câștigat în 39 de minute, scor 6-2. A urmat însă căderea din cel de-al doilea, când românca a greșit nepermis de mult, permițându-i franțuzoaicei mult mai slab clasate să domine ostilitățile. Paquet a câștigat un tie-break echilibrat, unde a salvat două mingi de meci, trimițând partida în decisiv.

Setul trei a adus însă o Ana Bogdan revenită la constanța din primul set. Jucătoarea noastră s-a impus cu 6-2 și s-a calificat în turul secund, unde o va întâlni pe iberica Sara Sorribes Tormo (79 WTA) .

Irina Maria Bara, eliminată

În schimb, Irina Maria Bara, 170 WTA, a părăsit competiția în primul tur. Cealaltă româncă aflată pe tabloul principal a fost eliminată de italianca Sara Errani, 243 WTA.

Irina Maria Bara a fost învinsă după un meci echilibrat de două ore și 12 minute, scor 6-4, 2-6, 3-6.

Vezi și: VIDEO + FOTO Nicolas Almagro, unul dintre specialiștii tenisului pe zgură, și-a anunțat retragerea! Momentele de neuitat ale unei cariere distruse de accidentări + capitolul la care îl surclasează pe Federer

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează