SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

WTA DOHA // Karolina Pliskova, probleme după Fed Cup! S-a retras de la Doha chiar înainte de meci: „Mușchii mă dor chiar dacă nu fac nimic”

Karolina Pliskova // FOTO: Reuters
Karolina Pliskova // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 16:09

Karolina Pliskova, locul 5 WTA, s-a retras de la turneul de la Doha, chiar înainte de meciul cu Elise Mertens, din turul II. Cehoaica a acuzat probleme de sănătate.

După ce în weekend a fost eliminată cu echipa Cehiei din turul I la Fed Cup, 2-3 în fața României,  Karolina Pliskova a acuzat probleme de sănătate și s-a retras. Azi, trebuia să joace cu belgianca Elise Mertens, în turul II, după ce a avut liber în turul I.

„Am avut febră în ultimele zile. Nu mă doare gâtul sau ceva de genul, dar per total mă simt foarte obosită. Mușchii mă dor de la prima oră a zilei, chiar dacă nu fac nimic. Nu pot concura la capacitate maximă”, a declarat Karolina Pliskova, 26 de ani, potrivit site-ului WTA.

 

În locul Karolinei Pliskova, contra lui Elise Mertens, 21 WTA, va juca sora cehoaicei, Kristyna Pliskova, locul 90.

Simona Halep, locul 1 WTA, joacă azi în turul II cu Lesia Tsurenko. (Detalii AICI)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close