SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

WTA DUBAI // Naomi Osaka, din nou în lacrimi, de data asta la Dubai: „Nu cred că înțeleg unde sunt, nu știu ce se întâmplă”

Naomi Osaka +1   FOTO
Naomi Osaka

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 10:38

 Naomi Osaka, locul 1 WTA, a pierdut în turul II al turneului de la Dubai în fața Kristinei Mladenovic, locul 67 WTA, scor 6-3, 6-3.

La conferința de presă de după meci, Osaka a vorbit despre problemele din ultima perioadă, după despărțirea de antrenorul Sascha Bajin, și a izbucnit în lacrimi, la fel ca după finala de la US Open 2018 și ca în timpul finalei Australian Open 2019.

Nici nu știu de ce plâng. Nu știu ce se întâmplă. Nu cred că înțeleg unde sunt. Anul trecut nu eram nici măcar aproape de acest loc. Oamenii nu îmi dădeau atenție, iar acum sunt toți ochii pe mine. E o situație cu care nu sunt confortabilă. Înainte de US Open pierdusem trei meciuri la rând. Mă gândeam dacă voi câștiga vreodată vreun turneu.

După schimbarea antrenorului, nu am putut trece peste reacții. De aici vine și acest rezultat. Sunt destul de sigură că după un timp lumea nu va mai vorbi despre asta. Deocamdată este cea mai importantă știre din tenis, cred. Este un pic cam greu pentru mine. Multă lume se uită acum la mine și nu într-un mod plăcut”, a declarat Naomi Osaka la conferința de presă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează