SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ISTANBUL

WTA ISTANBUL // VIDEO+FOTO Sorana Cîrstea, gest reprobabil în meciul cu Barbora Strycova! L-a bruscat pe arbitru: „Ești nebun sau orb?”

Sorana Cîrtea a făcut o adevărată criză de nervi în dialogul pe care l-a avut cu arbitrul // Capturi TV Digi Sport +5   FOTO
Sorana Cîrtea a făcut o adevărată criză de nervi în dialogul pe care l-a avut cu arbitrul // Capturi TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 15:39

Sorana Cîrstea (29 de ani, 97 WTA) a pierdut astăzi în fața cehoaicei Barbora Strycova (33 de ani, 47 WTA), în optimile de finală ale turneului WTA de la Istanbul.  Românca a fost învinsă în trei seturi, scor 2-6, 6-1, 3-6, iar în decisiv a ieșit în evidență în mod negativ, după ce l-a bruscat pe arbitrul de scaun al meciului. 

Partida a avut parte de un prim moment total neobișnuit pe parcursul primului set. Condusă cu 2-5, românca și-a scos din geantă o agendă, din care a citit pe toată durata pauzei.

Cel mai probabil, agenda conținea informații tehnico-tactice primite înainte de meci din partea antrenorului său. 

Sorana nu s-a putut regrupa pentru a întoarce soarta primului set, dar indicațiile citite par să-și fi făcut efectul în setul 2, când românca a evoluat entuziasmant și a câștigat cu 6-1.

În decisiv, Sorana Cîrstea a început cu break, dar a risipit ulterior avantajul, fiind învinsă de mult mai experimentata sa adversară cu 3-6.

Sorana l-a bruscat pe arbitru!

Lecturarea agendei n-a fost însă singurul moment atipic din meci. În startul decisivului, la scorul de 1-0 în favoarea sa, Sorana Cîrstea a contestat îndelung o decizie a arbitrului în urma unui as servit de ea, minge considerată însă out de arbitrul întâlnirii.

Cîrstea s-a îndreptat amenințător către fileu și a țipat încontinuu la arbitru, încercând să-și justifice nemulțumirea. „Serios? Tu gândești? Ești nebun sau orb?”, a urlat Sorana în direcția acestuia, pe care apoi l-a bruscat ușor, trăgându-l de mânecă și încercând să-l facă să mai analizeze urma lăsată de minge.

Arbitrul nu a renunțat la decizia luată inițial, iar Sorana a avut o atitudine nepotrivită și la finalul meciului, când a refuzat să dea mâna cu el. 

sorana cirstea
Foto: Captură TV Digi Sport

Riscă o amendă uriașă!

Sorana nu a fost descalificată pentru gestul său, dar riscă o amendă usturătoare din partea WTA. Sancțiunea va fi anunțată zilele viitoare. 

Retrasă din națională la finalul anului trecut, Sorana Cîrstea n-a făcut parte din naționala de Fed Cup pentru duelul cu Franța de săptămâna trecută, pierdut cu 2-3.

Vezi și: George Cosac, detalii ȘOCANTE despre Simona Halep după maratonul din Fed Cup: „Niciodată nu am văzut-o așa. Fetele erau rupte din toate punctele de vedere”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (31)
traian_v
traian_v  •  27 Aprilie 2019, 17:34

Ilie Nastase zambeste ...

983732924972315
Soos Vilmos  •  24 Aprilie 2019, 22:40
Postat de Soos Vilmos pe 24 Aprilie 2019, 18:02

*** !

Cred ca nu mai este o intrebare ci o certitudine: sunteti niste *** nevindecabili. P.S. Hai cu cenzura, tovarasi !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  24 Aprilie 2019, 21:38
Postat de brifcor pe 24 Aprilie 2019, 17:45

Când nu ai rezultate, încep frustrarile. Iar atunci când educatia (cei 7 ani de-acasa) lipseste cu desavârsire te pomenesti cu atitudini de genul Ilie Nastase, Cârstea, Buzã, etc. Ati vazut asa ceva vreodata la marii campioni (Borg, Edberg, Sampras, Federer) ?

astia patru au fost ...fete ?..:)

Vezi toate comentariile (31)
Comentează