SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

WTA MIAMI // Angelique Kerber, ironizată de Nick Kyrgios după noul mesaj pentru Bianca Andreescu: „Ai făcut-o melodramatică și acum postezi asta”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 martie 2019 09:43

Angelique Kerber (4 WTA) a revenit cu un nou mesaj la adresa Biancăi Andreescu (24 WTA) după reacția controversată pe care a avut-o la finalul meciului direct de la Miami, câștigat de Andreescu, scor 6-4, 4-6, 6-1.

Eliminată din nou de jucătoarea cu origini românești, dar care evoluează pentru Canada, Kerber a reacționat nervos la fileu, înainte să dea mâna cu arbitrul: „Eşti cea mai melodramatică jucătoare pe care am văzut-o vreodată!”. Supărarea ei venea de la faptul că Bianca a apelat de trei ori la kinetoterapeut pe parcursul meciului.

După câteva ore de la acest incident, Kerber a revenit cu un nou mesaj, postat de această dată pe contul ei de Twitter: „Luptă grea noaptea trecută la Miami Open! Felicitări Biancăi pentru o prestație de înalt nivel și pentru o victorie meritată pe deplin”.

Atacată de Kyrgios

Australianul Nick Kyrgios, locul 33 ATP, a văzut mesajul postat de Kerber pe Twitter și a reacționat. Acesta s-a amuzat pe seama mesajului lui Kerber după ce nemțoaica a jignit-o pe Andreescu.

Ai spus că este melodramatică, iar acum postezi asta”, a fost replica lui Kyrgios.

nick kyrgios

Citește și:

VIDEO Nemțoaica i-a adresat cuvinte grele lui Andreescu: „Ești cea mai melodramatică jucătoare din istorie!” » Reacția canadiencei

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
merace
merace  •  25 Martie 2019, 22:55

E meci tare acum Hsieh-Wozniacki 6-3, 0-2. Se profileaza un set decisiv?

merace
merace  •  25 Martie 2019, 22:53

Multi comentaci pe aici sunt Drama Queen. Unii prezic viitorul cu o siguranta de parca l-ar sti dinainte, altii mint fara jena doar ca sa aiba pretext sa se dea victime dupa ce au pierdut la pariuri! :D hahaha

10154976492293690
Szasz Andrei  •  25 Martie 2019, 20:34

Hihihihi, ce ti-e si cu polemicile astea intre jucatori, la cald le vine sa-si ucida adversarii cand pierd, iar apoi revin si ii ridica in slavi...deh, diplomatia functioneaza doar dupa razboi sau inainte, dar niciodata in timpul lui, nu-i asa ? Am mai vazut doua "drama queen" chiar in finale, una se numea Sharapova, iar cealalta Wozniacki, Simona stie mai bine, ca doar le-a facut cadou cate un G.S. fiecareia.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează