SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

WTA MIAMI // Andreescu și Niculescu se califică în turul 3! Meci fabulos făcut de Monica » Buzărnescu eliminată de Cornet

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2019 04:03

Româncele iau cu asalt turneul Premier Mandatory de la Miami. Monica Niculescu (138 WTA) și canadicanca Bianca Andreescu (24 WTA) s-au calificat în turul 3. Mihaela Buzărnescu (32 WTA) a fost eliminată în turul 2 de Alize Cornet (53 WTA).

  • Simona Halep (3 WTA) s-a calificat și ea în turul 3 după victoria categorică în fața lui Taylor Townsend, scor 6-1, 6-3. (Detalii AICI)

FINAL » MIHAELA BUZĂRNESCU - ALIZE CORNET 6-7 (7), 1-6

Cornet a condus ostilitățile în primul set, când a reușit să se desprindă la 4-1. Miky s-a mobilizat și a întors rezultatul în favoarea ei, 6-5 cu break avans! Și-a pierdut însă serviciul și s-a ajuns în tie-break, unde Buzărnescu a revenit din nou fabulos, de la 3-6 la 7-6, când a salvat 3 mingi de set. A scăpat însă din nou jocul din mână și a cedat următoarele trei puncte și setul. Actul secund a fost unul fără istoric. Demoralizată după eșecul din tie-break, Buzărnescu a cedat setul următor fără drept de apel, 1-6.

monica niculescu

FINAL » Monica Niculescu - Garbine Muguruza 7-6 (0), 4-6, 6-2

Monica a făcut un meci de senzație în fața unei jucătoare care a câștigat două turnee de Grand Slam de-a lungul carierei. S-a impus în primul set la tie-break, reușind o serie spectaculoasă de 16 puncte consecutive. (VIDEO AICI) A cedat setul secund, însă a fost irezistiblă într-un decisiv pe care l-a tranșat cu 6-2.

Monica Niculescu va avea parte de o nouă confruntare dificilă și în turul 3, unde o va întâlni pe Caroline Wozniacki, numărul 13 WTA.

andreescu

FINAL » Bianca Andreescu - Sofia Kenin 6-3, 6-3

Canadianca cu origini române nu a mai repetat thrillerul de noaptea trecută, când a fost nevoită să revină de la 1-5 în setul secund contra Irinei Begu. Andreescu a fost pe retur, forțând-o pe Kenin să riște pe serviciul secund. Americanca a terminat astfel partida cu 7 duble greșeli. Finalul a venit după o oră și 33 de minute.

În turul 3, Andreescu va da peste Angelique Kerber, numărul 4 WTA, jucătoarea pe care a învins-o în finala de la Indian Wells.

 

Vezi și: 

Zvonuri spulberate! Sascha Bajin nu va colabora cu Simona Halep » Antrenorul a fost surprins în loja franțuzoaicei Kristina Mladenovic la Miami

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (55)
adi67
adi67  •  23 Martie 2019, 17:32
Postat de Laurentiu Dumitru pe 22 Martie 2019, 23:08

Serviciul pe sub mana. Cata rusine mi a fost. Urat Monica, mi ai rapit 2 ore. Asta nu e sport, esti un ***. Am vrut sa pierzi apoi, imi pare rau.

Primul care a facut asta ( la nivel inalt ) a fost Michaell Chang si dupa asta si-a petrecut urmatoarele 30 de zile cerandu-si scuze ( inutil, pt ca nu au fost acceptate nici de "giumbuslucarii" vremii . Dar vorbim , totusi , de cu totul si cu totul alt nivel .

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  23 Martie 2019, 16:12
Postat de martinpen pe 22 Martie 2019, 23:45

Oare gsp primeste bani sa o faca romanca pe canadianca? Ce tot ii da in sus si jos cu romanca? sau nu au aflat ca s-a nascut in Canada si doar intamplarea face sa aiba parinti romani... Daca era romanca si candida undeva reprezentand Romania, da. Dar asa, la vale...

Asa si Garbine Muguruza s-a nascut in Venezuela-din mama "india"si tata"vizcaino"adica basc-si chiar ea declara ca cele mai multe mesaje pe blog-ul ei, le primeste din Venezuela.Iar Wozniaki si Bencic si Kenin cand vorbesc cu antrenorii-care le sunt si parinti- vorbesc in limba materna.Dar Andreescu, daca l-ar avea pe tatal sau antrenor-in ce limba crezi ca ar vorbi?

zorrozabal
zorrozabal  •  23 Martie 2019, 15:58
Postat de klauz pe 23 Martie 2019, 07:18

Monica Niculescu este singura din circuit care joaca chiar mai urat decat halepa... Bun, am, inteles ca a avut accidentari si ca a trebuit sa schimbe mana, dar partidele ei nu ar trebui in absolut nici o situatie sa fie televizate.

Klauz baci!Monica Niculescu-cu mingiile ei liftate-le scoate din minti pe adversare!Mai ales pe Wozniaki, viitoarea adversara,care la Australian Open-ul-pe care l-a si castigat in acel an-care a...parat-o la arbitrul de scaun,chipurile ca nu-i suporta chiotele.Iar Monica ca fraiera, nu a mai scos nici un sunet,ceeace i-a afecta respiratia si implicit,randamentul.Adica ea a facut pe doamna tocmai cu una care nu a fost doamna.Acum intr-adevar ca Monica-nu mai poate sa reziste mult din punct de vedere fizic-ceeace ii influenteaza si stapanirea de sine- si a mai renuntat la acest stil.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează