SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MONTREAL

WTA MONTREAL. VIDEO Prima mare surpriză la Montreal: campioana de la Wimbledon, ZBROBITĂ în turul secund!

FOTO: Reuters +3   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 august 2018 19:24

Nemțoaica Angelique Kerber (30 de ani, 4 WTA) a fost eliminată în turul secund de la WTA Montreal de franțuzoaica Alize Cornet (28 de ani, 34 WTA), scor 4-6, 1-6. 

Angelique Kerber a jucat astăzi primul meci după finala de la Wimbledon, câștigată autoritar în fața Serenei Williams (26 WTA), scor 6-3, 6-3. Trecerea de pe iarbă pe hard a părut una prea bruscă pentru nemțoaică.

Serviciul a fost la cote extrem de joase, doar 46 la sută dintre punctele jucate cu primul serviciu fiind câștigate. Nici jocul la retur nu a fost mai inspirat. Kerber, una dintre cele mai bune jucătoare din acest punct de vedere, și-a creat doar 4 șanse de break.  

Alize Cornet a fructificat a 2-a șansă de meci, după 87 de minute, scor 6-4, 6-1, și va juca în turul următor împotriva australiencei Ashleigh Barty (16 WTA).

Vezi și: Ilie Năstase în centrul unui nou scandal! Acuzat că și-ar fi jefuit soția: ”Cum să fur eu de la ea?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
badeadorian
badeadorian  •  08 August 2018, 21:26

Ce era la gura haterilor daca in locul lui Kerber era nr 1 mondial !! .... ;) . Chiar era interesant un sondaj : 1- Era mult ... 2- Era multa ... 3-Era de toate ... Che sera , sera ....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează